В края на миналата седмица приключи срокът за подаване на

...
В края на миналата седмица приключи срокът за подаване на
Коментари Харесай

70 кандидати, сред които и чужденци, искат да работят в новия Младежки Международен Център

В края на предходната седмица завърши срокът за подаване на документи за позициите " Младежки служащ “ и " Образователен посредник “ към новоизграждащия се Младежки Международен център в " Меден рудник “. Общо 70 са кандидатурите, постъпили в деловодството на Община Бургас за профилите " Социални действия и педагогика “, " Психология “, " Връзки с обществеността и цифров маркетинг “ и " Компютърни системи и технологии “.

От екипа на плана обявиха, че рекордният интерес ще забави процеса по селектиране на претендентите и първите изявленията ще бъдат планувани най - рано за началото на месец декември.

" Огромният интерес ни радва, само че той идва и с огромна отговорност. Нито един претендент няма да бъде подценен и документите на всички ще бъдат прегледани. Затова се надявам хората, които имат предпочитание да работят с младежката общественост в Бургас, да проявят схващане и самообладание. За нас е приятна изненада, че имаме претенденти от Украйна, Турция и Казахстан, даже от Хюстън, Тексас! “, съобщи шефът на Центъра Мария Салабашева.

Списък с позволените претенденти ще бъде оповестен в раздел " Кариери “ на интернет страницата на Община Бургас. Там ще участва и информация за датата, мястото и часа на осъществяване на интервютата. Изключения от графика ще се вършат само за претендентите със сериозна причина да не се явят в съответния ден и час.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР