В края на миналата седмица 20-годишният испанец Карлос Алкарас стана

...
В края на миналата седмица 20-годишният испанец Карлос Алкарас стана
Коментари Харесай

Какво поиска Алкарас от Надал

В края на предходната седмица 20-годишният испанец Карлос Алкарас стана новият крал на Уимбълдън, извоювайки си победа против Новак Джокович. И мнозина видяха в този триумф началото на края на ерата на Ноле, Рафа и Федерер.
 Финалът на Уимбълдън и поддръжката за Карлос Алкарас от принц Джордж и принцеса Шарлот
Новият воин на принцеса Шарлот и принц Джордж

Отново станаха център на внимание

Най-добрият сръбски тенисист сигурно е останал доста отчаян от загубата си на централния корт в Лондон, тъй като подобна не му се беше случвала от десетилетие. Алкарас обаче получи поддръжката на друга легенда, която му е и съотечественик.

След успеха си той призна, че Надал му е изпратил известие, с което му пожелава триумф, а по-късно го е поздравил за успеха и го е посъветвал да се " наслаждения на момента ". Рафа разгласява пост и в обществените си мрежи, обвързван с успеха на испанеца на Уимбълдън.
 Снимка 567568

Това още повече е съумяло да развълнува 20-годишния първенец, който признава, че за него Надал е легенда и един от идолите от детството, които са го предиздвикали да се занимава с тенис. Затова и през днешния ден е същински горделив от себе си и постигнатото на тази възраст.

Той съумя да се възползва оптимално от момента и да се осмели да си изиска още една негова фантазия да се реализира. Тeнисистът съобщи, е доста би му се желало да застане един до друг с Надал на шампионата по двойки по време на Олимпийските игри следващата година и да има опцията да играе със сънародника си, преди да се пенсионира, предава Daily Express.
 Звездите, които гледаха финала сред Новак Джокович и Каролс Алкарас на Уимбълдън
Кой развълнува Кейт Мидълтън на финала на Уимбълдън

Кой гледа грандиозния край

Наскоро Рафа разкри, че най-вероятно до края на 2024 година ще изиграе последния си мач, по тази причина и 20-годишният първенец се надява да хване последния трен. Карлос Алкарас е определян от мнозина като заслужен правоприемник на Надал, тъй че няма нищо по-логично той алегорично да му съобщи щафетата и да създадат едно незабравимо спортно зрелище.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР