В края на 2017 година стана ясно, че в продължение

...
В края на 2017 година стана ясно, че в продължение
Коментари Харесай

Apple още веднъж нанесе удар в гърба на притежателите на iPhone

В края на 2017 година стана ясно, че в продължение на дълги години Apple преднамерено е намалявала скоростта на работа на всички генерации iPhone. Това е правено не просто по този начин, а за да се усили времето за потребление на смарт телефоните. Но и най-преданите почитатели не повярваха на това и против Apple се изсипа цяла лавина от правосъдни искове.
Apple публично се извини за постъпката си и разгласи, че всички притежатели на смарт телефони, започвайки от модела iPhone 6 и до iPhone 7 Plus, до края на 2018 година могат да заменят батериите си с 50% отстъпка, която в този случай коства $29. Това е нещо като подарък от Apple за това, че дълги години скрито от потребителите е забавяла своите смарт телефони според от износването на батерията.



Програмата по замяната на батерията на iPhone към този момент започва в Съединени американски щати и други страни, само че преди броени часове изскочиха прекомерно неприятни детайлности. Изясни се, че Apple още веднъж хитрува и крие от медиите значима информация, която по никакъв начин няма да се хареса на потребителите. Оказа се, че с понижена цена батерията може да се размени единствено един път, а идната подмяна или размени стават при двойно по-висока цена.



Това е значима за потребителите информация, тъй като бе оповестено, че ще се сменят батериите на всички iPhone, даже и на закупените преди 3-4 месеца. Но в този момент стана ясно, че това може да се направи единствено един път, а по-късно стартира да работи общоприетата до момента двойно по-висока цена на този ремонт.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР