В конкурса могат да се включат студенти от всичи висши

...
В конкурса могат да се включат студенти от всичи висши
Коментари Харесай

ВУЗФ търси Млад Одитор за седма поредна година

В състезанието могат да се включат студенти от всичи висши учебни заведения в страната

Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) провежда за седма поредна година състезанието " Млад Одитор 2018 ", дружно с Одиторски сдружения " Ейч Ел Би България " ООД и " Захаринова и Партньори " ООД. Той има за цел да събере студенти от разнообразни университети в България, които имат предпочитание да се развиват в областта на счетоводството и одита, и да им даде опция да го създадат. Най-добрите претенденти ще получат парични награди, стипендии за следващо обучение, стажове в профилирани компании, както и още други награди.
Конкурсът " Млад Одитор 2018 " стартира на 19 март и ще премине в три стадия: регистрация, тест и разрешаване на проблем. Първият стадий – регистрацията за присъединяване, ще продължи до 16 април. Дотогава искащите да се включат в състезанието би трябвало да се записват онлайн на уеб страницата на надпреварата. Te ще получат имейл с потребителско име и ключова дума за достъп до профила си в платформата. Всичко за последващите стадии може да намерите на уеб страницата http://mladoditor.vuzf.bg/.
Право да вземат участие имат всички студенти, учащи се в специалностите финанси, счетоводство и надзор от всички висши образователни заведения в България, без значение от образователно-квалификационната степен и формата, в която се образоват.
За седем години " Млад инспектор " се потвърди като един от най-успешните спортни формати, който събира на едно място студенти от разнообразни университети в България, с готовност за развиване в областта на счетоводството и одита. През 2017 година в него се включиха студенти от над 11 университета в страната, измежду които ученици на огромните стопански висщи учебни заведения и ВУЗФ. До втори стадий бяха позволени 70 участниции, сполучливо минали писмен тест, а до последния кръг доближиха всички с над 60% правилни отговори на теста. Победителите бяха наградени на специфична гала, на която участваха представители на Народното Събрание, Национален осигурителен институт, Сметната палата, КФН, Министерството на труда и обществената политика и други.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР