В коалицията ПП-ДБ са 77 партии. Надявам се, че допитването

...
В коалицията ПП-ДБ са 77 партии. Надявам се, че допитването
Коментари Харесай

Атанасова безмилостна към Киро: Излъга цялата държава! Няма да му простя. ПП-ДБ ни унижават

„ В обединението ПП-ДБ са 77 партии. Надявам се, че допитването до органите им няма да продължи дълго. От всички условия и ултиматуми, би трябвало да се има поради, че с изключение на за джентълменско държание, би трябвало да се приказва за политиката като общо решение “, това сподели шефката на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в ефира на bTV.
„ Разговорите с другите партии би трябвало да започват на политическо равнище. За страдание сътрудниците от ПП-ДБ не схванаха, че в политиката има обикновени правила и не са толкоз комплицирани, за де се съблюдават “ добави тя.
Според нея отношението към издигнатата кандидатка на партията госпожа Мария Габриел е било унизително. Тя посочи, че госпожа Габриел разполага с задоволително богат опит в Европейската политика.
„ Всичкото това отсрочване за сформиране на държавно управление и търсене на оправдания, че някой е бил на посещаване, е безусловно и тотално недопустимо “, безапелационна бе Атанасова.
Тя изрази мнение, че сътрудниците парцел ПП-ДБ са оповестили че ще вършат кабинет, без изобщо да ни уведомят, че ще го вършат.
„ Ние не се отхвърляме от решенията, които сме взели, част от нашето доброжелателно държание беше, че приехме джентълменското съглашение, което е безусловно противоконституционно “, счита Десислава Атанасова.
„ Противно на всяка политическа логичност някой може да си мисли, че не може да взе участие в ръководство и да има едни 69 гласа. Г-н Кирил Петков не схваща, че злоупотреби освен с нашето доверие, само че и с това на жителите.
След това аз персонално не мога до му простя, в случай че господин Борисов към този момент го е направил. Не мога да вярвам на човек, който излъга цялата страна, че има българско поданство. Ние имаме доверието на българските гласоподаватели “, уточни още Атанасова.
„ Съобразете се с нашия избор, в случай че някой твърди, че в цялата тази връзка не сме създали взаимни отстъпки, не е прав. В първата ни среща с ПП-ДБ представихме въпроса за конституционна промяна.
Може де се приказва доста за катарзис, любимците на Радев, които сложи във властта, се трансфораха в шарлатани “, изясни шефката на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.
По отношение за желаната оставка на основния прокурор на България Иван Гешев, Атанасова съобщи: „ Г-н Гешев не е предмет, с цел да е нечий, той е основен прокурор на страната, този въпрос не е на дневен ред за нас “.
Запитана дали познава някои от членовете на Висш съдебен съвет, тя отговори “ Г-жа Чапкънова и госпожа Мутафова за препоръчани от ГЕРБ-СДС, само че партията не носи отговорност за техните решения, тъй като те са представители на самостоятелен орган “
„ До връчването на мандата има задоволително време, макар че то не е безкрайно “, приключи тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР