В Китай съвместното предприятие FAW-Volkswagen представи Golf Pro 280TSI 20th

...
В Китай съвместното предприятие FAW-Volkswagen представи Golf Pro 280TSI 20th
Коментари Харесай

Volkswagen представи Golf Pro 280TSI


В Китай взаимното дружество FAW-Volkswagen показа Golf Pro 280TSI 20th Anniversary Edition в чест на 20-годишнината на спортната линия Volkswagen R. Към екстериора са добавени разнообразни детайли под формата на цветни лайстни и лога, които образно акцентират колата от лимитираната серия.
 Volkswagen показа евтиния Golf Pro 280TSI - 2
Новият автомобил употребява цялостен LCD приборен панел и огромен екран на мултимедийна система. Golf Pro 280TSI 20th Anniversary Edition разполага още с обгърнат с кожа волан с лостчета за превключване на скоростите, а обичайните физически бутони са сменени с чувствителни на досег превключватели, подобрявайки чувството за технология.
   Volkswagen показа евтиния Golf Pro 280TSI - 3
Също по този начин на кормилото има бутони за включване на отоплението на кормилото и ръководството на настройките на круиз контрола. Автомобилът може да бъде оборудван с опционалната система за интелигентно осветяване IQ Light, която предлага LED фарове.
 Volkswagen показа евтиния Golf Pro 280TSI - 4  
Лимитираният Golf е оборудван с четирицилиндров мотор 1.4T с турбокомпресор и оптималната мощ 150 к.с. и оптимален въртящ миг 250 Нм, както и със седемстепенна автоматизирана скоростна кутия с двоен съединител.
 Volkswagen показа евтиния Golf Pro 280TSI - 5
Тази версия на модела се предлага единствено за 19 900 евро. Също по този начин е оповестено изданието R-Line 20th Anniversary Edition за $24 000, детайлности за което към момента не са показани.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР