В Китай самотен баща уби 13-годишния си син със самурайски

...
В Китай самотен баща уби 13-годишния си син със самурайски
Коментари Харесай

Мъж уби сина си заради слаб успех в училище

В Китай уединен татко умъртви 13-годишния си наследник със самурайски меч поради слаб триумф в учебно заведение, съобщи „ Саут Чайна Морнинг Пост ” от правосъдно съвещание.
Самотен татко в югозападен Китай беше наказан на 12 години затвор, задето умъртвил сина си със самурайски меч поради неприятните му оценки.
Престъплението е осъществено, откакто Ян Джунминг е провел онлайн среща с учителя на сина си. На бащата било казано за неприятното показване на сина му, който получи единствено 18 точки от 100 по физическо.
След това Ян Джунминг упрекна сина си, че е „ прекомерно ленив и не учи задоволително старателно “. „ Бях толкоз разгневен, че взех японски самурайски меч и пристъпих напред, с цел да го намушкам “, цитира изданието думите на татко му от правосъдната зала.
Ян Джунмин се развел със брачната половинка си преди години, откакто й изневери. Той съобщи, че е купил меча от онлайн магазин, тъй като се интересува от колекциониране на самурайски остриета. Съдебно-медицинската експертиза открива, че момчето има и други по-стари пострадвания, сочещи, че преди гибелта му е бил обичай няколко пъти.
Този случай провокира необятна полемика в Китай.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР