Двама души са убити, а други 10 са ранени при

...
Двама души са убити, а други 10 са ранени при
Коментари Харесай

Две жертви на нападение с нож в начално училище в Китай

Двама души са убити, а други 10 са ранени при нахлуване с нож в главно учебно заведение в южната китайска провинция Дзянси, заяви Би Би Си .

Нападението е осъществено към обяд локално време учебно заведение в град Гуикси. Все още не се оповестява дали жертвите са деца.

Задържана е 45-годишна жена, която е употребила нож за плодове.

 Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

Някои родители са се оплакали, че не са били осведомени за случая, а са разбрали, когато децата им се прибрали у дома.

Други са удовлетворени от реакцията на учителите. „ Класните ръководители се оправиха сносно. Веднага разгласиха фотоси на децата в родителската група, като споделиха, че децата са в сигурност и че към този момент са заключили вратите. Помолиха родителите да дойдат да ги вземат ", споделя татко пред Би Би Си.

Мъж e нападнал минувач на жп гарата, а по-късно e атакувал и други хора

В Китай има вълна от набези с нож през последните месеци. През май мъж намушка с нож двама души и рани други 21 в болница в южната провинция Юнан.

През август 2023 година двама души бяха убити, а други 7 ранени, откакто мъж с психологично заболяване атакува хора с нож в жилищен квартал, също в Юнан.

Мотивите на нападателя към момента не са изяснени

През юли същата година шестима души, в това число деца, бяха намушкани с нож и починаха в детска градина в югоизточната провинция Гуангдонг.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР