В Китай мъж сам извика линейка, след като беше ударен

...
В Китай мъж сам извика линейка, след като беше ударен
Коментари Харесай

Мъж беше ударен от мълния два пъти за 5 минути СНИМКА

В Китай мъж самичък извика кола за спешна помощ, откакто беше ударен два пъти от гръмотевица за по-малко от пет минути.  

Шансът човек да бъде ударен от гръмотевица през живота си е към 1 към 15 300. Шансът това да се случи два пъти е още по-нисък. 

Странният случай се случил предишния месец. По време на гръмотевична стихия Лиу Нан бил покрай къщата си в град Зуни (китайската провинция Гуейджоу) и видял бяла светлина, след което изгубил схващане и паднал на земята, пише Oddity Central. Едва съумял да осъзнае какво се е случило, когато още веднъж видял ярка светлина и още веднъж изгубил схващане.

Когато мъжът като по знамение се събудил за повторно, видял, че жена му и децата му лежат на земята, обзети от боязън. Разбрал, че е ударен от гръмотевица и незабавно извикал кола за спешна помощ. Мъжът на междинна възраст е откаран в локална болница, където лекарите потвърдиха, че е бил ударен от гръмотевица не един път, а два пъти. Установено е, че има изгаряния трета степен по краката, кръста и задните елементи.


Лекарите удостоверяват, че мъжът е бил ударен от гръмотевица не един път, а два пъти Снимка: Dimsum Daily

" В този миг незабавно изгубих схващане и минаха няколко минути, преди да дойда на себе си. След това още веднъж имаше светлина и мълния удари сега, когато лежах на земята. Въпреки че знаех, че съм шокиран, не знаех, че цялата земя също е електрифицирана “, сподели Лиу.

Ударът от гръмотевица нормално предизвиква тежки увреждания на кожата и казусът с Лиу Нан не е изключение. В резултат на това получава изгаряния трета степен, с които се бори и до през днешния ден. Месец след чудодейното избавяне изгарянията на китаеца към момента не са зараснали. За благополучие положението му към този момент е устойчиво и той може да се смята за щастливо оживял.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР