В кабинета на доктора в русенското Ново село, вербалната агресия

...
В кабинета на доктора в русенското Ново село, вербалната агресия
Коментари Харесай

Нападнатият д-р Ивайло Иванов проговори за скандала с Венцислав Ангелов - Чикагото

В кабинета на доктора в русенското Ново село, вербалната експанзия прерасна в сборичкване. Лекарят благодари на пациентите си, застанали зад него. В същото време съдът остави за непрекъснато в ареста Венцислав Ангелов - Чикагото за нападението на доктор Ивайло Иванов.

Венцислав Ангелов ще бъде съден за безчинство в изискванията на рисков рецидив. В съда той беше посрещнат от последователи на партията му „ Истината и единствено истината ", която е известна с това, че афишира война на имунизациите. Хората скандираха името му и настояха неотложно да бъде освободен. Заради противоепидемичните ограничения, те не бяха позволени през днешния ден в правосъдната зала.

Д-р Ивайло Иванов си напомни грозната сцена на експанзия, разиграла се в кабинета му и декларира, че също ще заведе правосъден иск против Ангелов.

"Категорично бях атакуван от този господин. Вижда се и на записите по какъв начин протяга ръка. Тези вербални офанзиви, тези физическите удари. Тези блъсканици в стени. Имам синини по гърба, по лицето. Заплахи за ликвидиране. Аз не съм очаквал такова нещо ", споделя пред Българска национална телевизия доктор Иванов.

Вижда Венцислав Ангелов за първи път, когато нахлува в кабинета му дружно със брачната половинка на умрял през септември негов пациент. Според тях повода за съдбовния излаз е поставената 12 дни по-рано ваксина против COVID-19.

"Най-странното от всичко това е, че тя нито един път не е идвала надлежно при мене да беседва за случката и за гибелта на своя мъж ", споделя доктор Иванов.

49-годишният мъж бил с пет сърдечни интервенции и пейсмейкър и съгласно роднините му е трябвало да бъде предизвестен, че имунизацията носи риск за здравето му. Според лекаря, точно за сърдечно болните пациенти последствията от Коронавирус са най-опасни, а също така той в никакъв случай никого не е принуждавал да се имунизира.

"Той доста бързаше и беше доста настойчив да се имунизира, тъй като, доколкото разбрах, работодателят му в Германия упорства той да се върне в Германия имунизиран. Тука в България нормално показанията за имунизация се считат за противопоказания. Категорично сърдечно болните пациенти би трябвало да бъдат имунизирани. Той освен че трябваше да се ваксинира, а трябваше да се ваксинира по-рано, с цел да се защищити от разболяване. Повтарям, за следващ път този човек умря от заболяване от COVID-19 ", споделя лекарят.

Д-р Ивайло Иванов се грижи за здравето на 3 хиляди пациенти.

В същото време последователи на Венцислав Чикагото обсадиха съда в Русе, до момента в който се гледа мярката му.

Съдът регистрира, че началото на спора е предизвикан от Венцислав Ангелов и Жечка Станева, които са снимали доктор Иванов, макар неговото ясно изразено отвращение. Затова бе оставен за непрекъснато в ареста. Мярката ще бъде обжалвана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР