В к.к. „Златни пясъци“ започна Републиканското първенство по плажен футбол

...
В к.к. „Златни пясъци“ започна Републиканското първенство по плажен футбол
Коментари Харесай

Полицаите от Враца мачкат на републиканското по плажен футбол, довечера играят финал /снимки/

В к.к. „ Златни пясъци “ стартира Републиканското състезание по плажен футбол за чиновници на Министерство на вътрешните работи. Ръководеният от Теодоси Станков и Мирослав Виденов - Миката тим на ОД МВР-Враца /шампион за 2018 г./ попадна в група с тимовете на Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи /СФС-МВР/, Дирекция "Миграция " и районно управление (на МВР) МВР-Дупница.
В първия мач врачанските служители на реда победиха Д "Миграция " с 8:2, като голмайстори бяха Петко Петков и Камен Каменов по 3 гола, а по един осъществиха Мирослав Йорданов и Любослав Петров.
Вторият дуел футболистите от Враца победиха СФС-МВР с 6:2 с голове на Любослав Петров-2 гола и по един на Петко Петков, Момчил Манчев, Тихомир Найденов и Мирослав Божинов.
В последния мач от групата те реализираха още веднъж победа, този път против служителите на реда от районно управление (на МВР) МВР-Дупница с резултат 8:0, а като голмайстори се отличиха Петко Петков-2 гола и по един Емил Борисов, Мирослав Божинов, Мирослав Йорданов, Момчил Манчев, Любослав Петров, Камен Каменов.
Днес от 17.00 ч. първенците от 2018 година ОД МВР-Враца играят край против сътрудниците си от Столична дирекция на вътрешните работи, в който ще пазят купата си от предходната година. Да поддържа сътрудниците си в "Златни пясъци " е и някогашния шеф на ОД МВР-Враца и член на управителния съвет на Семеен кодекс "Спартак " - Враца Иван Кирилов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР