В живота на известните хора често се случват необясними явления.

...
В живота на известните хора често се случват необясними явления.
Коментари Харесай

Мистичните способности на холивудските звезди

В живота на известните хора постоянно се случват необясними феномени. Знаменитите персони в Холивуд крият разнообразни секрети: някой умее да предсказва бъдещето, различен приказва за мъртвите, други пък ги пазят неведоми сили...

Често мистиката към звездите се показва и под формата на голям брой суеверия, а от време на време и странни ритуали.

Бритни Спиърс, да вземем за пример, е снимана от папараци с вуду кукла в ръце. Очевидци настояват, че певицата отделила дълго време да й приказва безшумно. Журналистите зад Океана допускат, че по този метод Бритни се пробва да си възвърне славата от преди години.

Актрисата Пенелопе Крус правила секрети вещерски ритуали. Още като дребна тя имала сходни заложби, които в течение на годините усъвършенствала.

Кайли Миноуг пък поддържа връзка с мъртвите. След като изигра роля на ясновидка, Джесика Алба твърди, че в живота почнали да й се случват необясними феномени - актрисата виждала призраци.

Уинона Райдър е прочут със своята предвидливост и опцията да сънува оракулски сънища. С помощта на собствен сън тя избави от гибелта собствен другар. Нощта, пред той да лети със самолета, Райдър сънувала, че се разрушава.

Мистерията на звезди участва и в живота на Брад Пит. Актьорът съществено се интересуват от спиритизъм. Интересното е, че брачната половинка му Анджелина Джоли, известна със своята податливост към магиите, не утвърждава товa занимание на брачна половинка си.

Друга форма на мистицизма на звездите е способността им за телепатия. С такива качества са известни Леонардо ди Каприо и Джон Траволта. С погледа си последният успокоил развилнял се лъв на фотосите на филм.

Друга дарба на Джон е ежедневения му контакт с умрялата си от рак жена. Всяка вечер, сред 19 и 20 часа, Траволта се отдава на диалог с нея, макар негодуванието и ревността на актуалната си брачна половинка Кели Престън.

Орландо Блум пък твърди, че един път в съня му го посетил мъж, който се показал за Уилям Шекспир и му заречен да го подари с гений. Оттогава Блум сънува впечатляващи сънища, които откакто се разсъни незабавно записва под формата на сюжети.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР