В женското царство на новия сезон на Вип Брадър“ ще

...
В женското царство на новия сезон на Вип Брадър“ ще
Коментари Харесай

Монитор: Рут Колева влиза във „Вип Брадър“

В женското царство на новия сезон на „ Вип Брадър “ ще попадне Рут Колева.

Певицата ще се лиши от свободата си против хипотетичната сума от 75 000 лв., а продуцентите се надяват да сплете интриги сходно на участията си в други риалити формати като „ Къртицата “. Изпълнителката на `Better` не е от най-приятелски настроените персонажи и се чака да скочи против колежките си от поп-фолк жанра и плеймейтките в Къщата, написа " Монитор ".

Куфари с рокли и гримове за „ Женското царство “, както се котира настоящия сезон на предаването, стягат фолк примата Глория и щерка й Симона Загорова, която доби известност в „ Гласът на България “. Според осведомени, те ще заживеят в Нови хан против 80 000 лева Звездната майка най-вероятно ще последва образеца на колежките си Преслава и Мария и няма да се застои за повече от две седмици при новите си съквартиранти. Под зоркото око на Големия брат ще вилнее и настоящата Мис Плеймейт Нора Недкова.

Естрадната легенда Васил Найденов също ще влезе във „ Вип Брадър “, в компанията на дългогодишния си другар и импресарио Ивайло Манолов. От предаването се чака те да усилят бюджета си с 240 000 лв. общо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР