В израелската преса в момента се вихри дебат за ,

...
В израелската преса в момента се вихри дебат за ,
Коментари Харесай

Ирини Зикидис: Номинация на Байдън е с открито враждебни позиции съм евреи и бели

" В израелската преса сега се вихри спор за, която ще оглави извънредно могъщия Отдел за цивилен права на Министерството на правораздаването в Съединени американски щати.
Според, госпожа Кларк е апологет на теорията за расово предимство, и в предишното си нееднократно е споделяла, че - изтъквам: " чисто генетично, чернокожите имат по-големи умствени, физически и духовни качества от белите ". По-големият проблем за израелците, обаче е, че госпожа Кларк намерено поддържа възгледите на антисемита проф. Тони Мартин, който отхвърля Холокоста на лекции, проведени от мюсюлмански организации, в обществената мрежа Facebook.
 Ирини Зикидис сподели статистика и регистрира: Рейтингът на Тръмп се подвигна след офанзивата в Капитолия Ирини Зикидис сподели статистика и регистрира: Рейтингът на Тръмп се подвигна след офанзивата в Капитолия
Гледам ежедневната статистика на Rasmussen за рейтинга на Тръмп през последната седмица и ми прави усещане какво се случва в интервал...

" Тоест - една от най-важните позиции в новата администрация на Съединени американски щати ще бъде заета от дама, с намерено враждебни позиции по отношение на бели и евреи. Това в случай че не е расизъм, не знам какво е.
Интересно е по какъв начин нашите либерали в бъдеще ще би трябвало да оправдават и легитимират на родна почва сходни начинания. А то ще е неизбежно.
Във Facebook ние разясняваме, къде иронично, къде съществено, обособени части от цялостния пъзел на демократичната идеология. Чешем си езиците, смеем се или се гневим на обособени прояви на демократична полуда, а след това махваме с ръка и си споделям " това няма по какъв начин да мине при нас ".
 Ирини Зикидис с подигравателен коментар за конфликтите в Съединени американски щати Ирини Зикидис с подигравателен коментар за конфликтите в Съединени американски щати
" Солидарна съм с медиите, политиците, носителите на експертиза и инфлуенсърите, които жигосват нахлуването в Капитолия от привържени...
Това, което постоянно не разбираме е, че става дума за ЦЯЛОСТНА ДОКТРИНА, в която глобализъм, миграция, отменяне на християнството, промотиране на исляма, джендър идеология, цензура (предшествана от политическата коректност) са наложителни и неотменими стълбове. Ако си член на демократична пария, нямаш право на избор. Не можеш да приемеш джендър идеологията, а да отхвърлиш цензурата, да вземем за пример. Няма по какъв начин. Те са неразривно свързани и значими части от един повсеместен пъзел, без които този пъзел ще се разпадне.
Сигурна съм, че сте забелязали кои партийни деятели у нас поддържаха шумно цензурирането на Тръмп и самодейността за потребление на джендър-неутрални думи в американския Конгрес. Те са същите, безусловно същите които поддържаха всички световни демократични начинания: всеобщата миграция преди 5 години, ненаучната концепция за 74 пола, нашествието в Сирия, няколкомесечните погроми на BLM и осъдиха офанзивата в Капитолия от 6 януари. На родна почва те пренаписаха българската история в частта й с османския терор, осъдиха леденото хоро и от години назовават пренебрежително българина " Ганьо " или " бай булгар ".
А всичко е доста комплицирано и нееднозначно, тъй като в същото време, същите тези хора стоят зад същински благородни и значими дела в България, като битка с безсрамната корупция, далаверите в правосъдната власт и мръсния бизнес на олигархията в страната. И аз съм в безумната позиция на човек, който поддържа някои от локалните им дела, само че в никакъв случай няма да одобри тяхната идеология или да гласоподава за тях. Защото те са част от световното демократично общество и са подвластни от решенията му, освен финансово. И без значение от благородните си подбуди в местен проект, тези хора ще бъдат проводници на световните демократични хрумвания, които за нула време ще бъдат вкарани и тук. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР