В Израел разследват Бар Рафаели за укриване на данъциНай-известният израелски

...
В Израел разследват Бар Рафаели за укриване на данъциНай-известният израелски
Коментари Харесай

В Израел разследват Бар Рафаели за укриване на данъци

В Израел проверяват Бар Рафаели за укриване на налози
Най-известният израелски модел Бар Рафаели е обвинена в укриване на налози и ще бъде изслушана преди възможното обвиняване, оповестиха управляващите в четвъртък.

33-годишната хубавица може да бъде упрекната в очакване на чуването, до момента в който родителите ѝ също са обвинени в пране на пари, се споделя в изказване на министерството на правораздаването.

Тя е обвинена, че не е заявила приходи, получени в чужбина сред 2009 и 2012 година, на стойност към 23 милиона шекела (5,4 милиона евро).

Нейните родители Ципи и Рафи Рафаели са обвинени в пране на пари и също са призовани за чуване.

"Прокуратурата е уведомила Бар Рафаели, Ципи Рафаели и Рафи Рафаели, че има намерение да ги упреква за данъчни измами", се споделя в изказването.

Израелските управляващи подозират, че тя и майка ѝ са лъгали, че са обитавали в чужбина, с цел да заплащат по-малко налози.

Моделът също по този начин е подозирана, че е живеела в първокласни жилища, регистрирани на името на майка ѝ и на брат ѝ, а също тъй че не е заявила колите, които са ѝ били предоставяни.

Бар Рафаели не за първи път се сблъсква с управляващите по такива въпроси – през 2015 година тя беше арестувана и разпитана.

Красавицата не за първи път открива пробойни в израелското законодателство, които употребява в своя изгода. В предишното провокира спорни реакции, откакто с цел да избегне наложителната двегодишна военна работа, се омъжи за другар на татко си, единствено с цел да се разведе с него малко по-късно, само че без да влезе под пагон.

Сега тя е омъжена за израелския предприемач Ади Езра./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР