В изпълнение на поетия ангажимент от министър-председателя Бойко Борисов за

...
В изпълнение на поетия ангажимент от министър-председателя Бойко Борисов за
Коментари Харесай

Цачева подписа важен документ за заплатите на надзиратели и съдебна охрана

В осъществяване на поетия ангажимент от министър-председателя Бойко Борисов за отпущането на 15 млн. лева в допълнение за Главна дирекция " Изпълнения на наказванията " и Главна дирекция " Охрана ", министърът на правораздаването Цецка Цачева подписа заповед, с която се изравняват възнагражденията за характерните условия на труд на двете основни дирекции с тези на чиновниците от Министерство на вътрешните работи, оповестиха от Министерството на правораздаването, оповестява " Дарик ".

Заповедта влиза в действие със задна дата - от 1 януари 2018 година Това е станало известно на днешната работна среща в министерството сред Цецка Цачева, представители на синдикалните организации на двете основни дирекции и административните ръководители на ГДИН и ГДО.

Със заповедта, която е съгласувана с управленията на синдикатите, сумата за характерни условия на труд от 95 лева става 190 лева

На днешното заседание, траяло над пет часа, са били набелязани насоки и са били разисквани предоставените досега документи, с които софтуерно ще се дефинират идващите стъпки за увеличение на главните месечни хонорари на чиновниците. Уточнена е било нуждата от спомагателна информация, както и формата, под която тя ще бъде предоставена.

Работната група ще продължи активността си на 2 април.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР