В изпълнение на поетия ангажимент от министър-председателя Бойко Борисов Бойко

...
В изпълнение на поетия ангажимент от министър-председателя Бойко Борисов Бойко
Коментари Харесай

Изравняват се възнагражденията на надзиратели и съдебна охрана с тези на служителите на МВР

В осъществяване на поетия ангажимент от министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила за отпущането на 15 млн. лева в допълнение за Главна дирекция „ Изпълнения на наказванията “ (ГДИН) и Главна дирекция „ Охрана “ (ГДО), през днешния ден министърът на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила подписа заповед, с която се изравняват възнагражденията за характерните условия на труд на двете основни дирекции с тези на чиновниците от Министерство на вътрешните работи.

Заповедта влиза в действие със задна дата – от 1 януари 2018 година Това стана ясно на днешната работна среща в Министерството на правораздаването сред правосъдния министър Цецка Цачева, представители на синдикалните организации на двете основни дирекции и административните ръководители на ГДИН и ГДО. Със заповедта, която е съгласувана с управленията на синдикатите, сумата за характерни условия на труд от 95 лева става 190 лева За постигнатия прогрес в договарянията по поставените претенции двата синдикати насочиха признателност към министър-председателя Борисов и министър Цачева, оповестиха от пресцентъра на министерството на правораздаването.

На днешното заседание, което продължи над 5 часа, се набелязаха насоки и бяха разисквани предоставените досега документи, с които софтуерно ще се дефинират идващите стъпки за увеличение на главните месечни хонорари на чиновниците. Уточнена бе нуждата от спомагателна информация, както и формата, под която тя ще бъде предоставена.

Работната група ще продължи активността си на 2 април.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР