В изнесените данни от Доклада на Вътрешния одит на Министерството

...
В изнесените данни от Доклада на Вътрешния одит на Министерството
Коментари Харесай

Александровска болница: Има груби грешки в одита на Здравното министерство

В изнесените данни от Доклада на Вътрешния одит на Министерството на здравеопазването за положението на Александровска болница има груби фактологични неточности до степен, в която обстоятелствата са безусловно погрешни. Това оповестиха в своя позиция от лечебното заведение.

„ Опасяваме се, че задачата е да бъдат въведени в илюзия освен обществеността, само че и самото управление на Министерството на здравеопазването. Това не е в полза на най-старата университетска болница в страната, за чието избавяне актуалното ѝ управление се бори от встъпването си в служба “, показват от Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) „ Александровска “. 



От болничното заведение осведомят още, че имат намерение да изискат среща с управлението на Министерството на здравеопазването още в утрешния ден, след което ще оповестят обстоятелства и данни пред медиите и обществеността.

Днес Министерството на здравеопазването оповести данни от одит на лечебното заведение, съгласно които отговорностите на УМБАЛ „ Александровска “ са се нараснали с над 24 млн. лева единствено за последната година. Проверката е разкрила и други нередности в болничното заведение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР