В изложбения център Excel London се състоя Whitel Label World

...
В изложбения център Excel London се състоя Whitel Label World
Коментари Харесай

Българската мода бе представена на изложение в Лондон - slava.bg

В изложбения център Excel London се състоя Whitel Label World Expo - международно ревю за електронна търговия и артикули с бял етикет,информират от PRofile international.

Единственият български щанд беше на Българска Модна Асоциация, на който бяха показани дрехи и аксесоари от разнообразни български производители, измежду които марките за дамски дрехи Рени Стил и Wolf Walley, дамско и мъжко долни дрехи с марка Бижу, бански костюми от Maya Ilieva, ръчно рисувани шалове на художника Дилян Дочев - DiL, чорапи от Феникс 94, мъжки ризи от Буламмас, рокли с детски рисунки Dress to Impress и други.

Представителите на БМА предадоха, че има интерес към показаните артикули и са осъществени контакти с задгранични купувачи.Основен акцент на ревюто беше електронната търговия като най-бързо разрастващ се канал за продажби. Whitel Label World Expo беше хазаин на 200 лектори специалисти по електронна търговия като главните тематики бяха свързани с онлайн продажбите в Amazon, Ebay и други платформи, маркетинг и бизнес услуги, интернационално законодателство, опаковки и доставки. Българска Модна Асоциация се срещна с представители на Amazon, Ebay, Shopit, PPC Room, Simply VAT и други, като разиска съдействие с тях по отношение на разработваната от асоциацията платформа за онлайн продажби в Европа.

Деан Манев, Зам. Председател на БМА, Татяна Койчева консултант по икономическите и комерсиалните въпроси в Посолството на България в Лондон и Силвия Кабаиванова, Председател на БМА. Подкрепата си съобщи и Посолството на България в Лондон в лицето на Татяна Койчева, консултант по икономическите и комерсиалните въпроси, която персонално посети щанда на БМА - единствения български щанд на панаира и се срещна със Силвия Кабаиванова и Деан Манев. Българска Модна Асоциация получи покана за провеждането на фешън ревю в посолството на България в Лондон, като госпожа Койчева се ангажира да сътрудничи за популяризирането на българската мода в една от международните фешън столици - Лондон,допълват още от Profile international.

"Необходимо е обединяване на българските марки, чиито артикули не отстъпват по качество и дизайн на останалите, показани на панаира. Важна тактика, на която би трябвало да се акцентира е производството на устойчива мода, в къси периоди и дребни количества ", показа пред Fashion.bg Деан Манев, Зам. Председател на БМА. "От 20 години работя за популяризирането на българската мода. Смятам, че от ден на ден компании осъзнават нуждата от основаване и продажба на личен артикул. Нашата цел е да помогнем този артикул да доближи до Европейския пазар ", добави Силвия Кабаиванова, Председател на БМА.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР