Реал Мадрид обърна Байерн с два късни гола и се

...
Реал Мадрид обърна Байерн с два късни гола и се
Коментари Харесай

Реал обърна Байерн за финал в Шампионската лига

Реал Мадрид обърна Байерн с два късни гола и се класира за финала в Шампионската лига. Белия балет завоюва с 2:1 и след 2:2 в първия мач ще играе за 15-а купа на Европа. Съперник на Кралкия клуб във финала на „ Уембли “ на 1 юни ще е. Реал отива на край за 18-и път и за шести в последните 11 години.

През първото полувреме двата отбора играха внимателно. Тимът на Карло Анчелоти стартира по-силно, само че гостите от Мюнехн приключиха по-добре.

Байерн откри в 68-ата минута посредством Алфонсо Дейвис. Левият бек, който е мечтан от Реал, заби топката с хубав удар от далечна отдалеченост и осъществя първия си гол в Шампионската лига. Минути по-късно топката се озова в мрежата на баварците, само че голът беше анулиран. Причината – Начо блъсна в лицето Кимих.

Реал натисна обезверено и изравни в 88-ата минута. Винисиус стреля, Нойер изпусна топката и резервата Хоселу вкара от близко за 1:1. Три минути по-късно Хоселу вкара за 2:1 след центриране на Рюдигер. Първоначално голът беше анулиран поради засада, само че ВАР сподели, че такава няма. Така Хоселу, който играе чартърен от Еспаньол, се трансформира в воин с три докосвания до топката.

В 13-ата минута на добавеното време Байерн прати топката в мрежата, само че реферът Марчиняк анулира гола.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР