В изключително тежко състояние и с опасност за живота е

...
В изключително тежко състояние и с опасност за живота е
Коментари Харесай

Дете на годинка и девет месец е в кома, подозират жесток побой

В извънредно тежко положение и с заплаха за живота е настанено дете на година и 9 месеца в УМБАЛ " Св. Георги " в Пловдив. Било е отглеждано от приемна майка. Докарано е по неотложност в петък против събота и от този момент медици се борят за живота му. От болничното заведение потвърдиха, че е в кома, само че обясниха, че със случая се занимават проверяващите. За живота му се бори екипът на проф. Пенка Стефанова, завеждащ детската хирургия.

От полицията няма информация по случая. Когато било закарано в здравното заведение, на лекарите обяснили, че детето е падало. Те обаче се натъкнали на жестоки пострадвания и са алармирали органите на реда.

" Нещата са прекомерно персонални и към момента се обясняват. Утре ще има информация ", обясниха от прокуратурата. Според проверяващи към момента се обяснява дали детето е било пребито или в действителност е падало. Назначени са експертизи.

Полицаи недоумяват къде е била Агенцията за протекция на детето да следи в какви условия е било отглеждано. " Изясняваме по какъв начин се е стигнало до това положение, тъй като доста неща ни тормозят ", споделиха още от прокуратурата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР