В изказване във Владивосток, където руският президент Владимир Путин се

...
В изказване във Владивосток, където руският президент Владимир Путин се
Коментари Харесай

Путин: Русия работи по създаването на нов тип оръжия

В изявление във Владивосток, където съветският президент Владимир Путин се срещна с водещите на главните сесии на Източния стопански конгрес (ИИФ), той разгласи, че Русия работи по основаването на нов вид оръжия. Ето какво таза той:

" Ако погледнете към сферата на сигурността, оръжията на нови физически правила ще подсигуряват сигурността на всяка страна в близката вероятност. Ние разбираме това доста добре и работим в тази тенденция. "

Неизползвани технологии и правила

Руският президент не посочи защо оръжие тъкмо става дума. Агенция ТАСС отбелязва в тази връзка, че оръжията, учредени на нови физични правила, допускат потреблението на качествено нови или неизползвани до момента технологии и правила на деяние. Такива оръжия нормално включват да вземем за пример лазерни, инфразвукови и радиочестотни оръжия, съобщи " Дойче веле ". 

През март 2018 година Путин посвети забележителна част от обръщението си към Народното събрание на Руската федерация точно на представянето на нови съветски оръжия. Тогава той приказва по-специално за ракетата " Сармат " и хиперзвуковия комплекс " Кинжал ", подводните безпилотни летателни апарати с междуконтинентален обхват на деяние и новата крилата ракета с нуклеарен мотор, " която ще има безграничен обхват и непредсказуема траектория на полета ". Някои от тези оръжия към този момент са признати на въоръжение, а други, по публични данни, към момента се създават.

Инфлацията като заплаха

В речта си на форума във Владивосток Владимир Путин засегна и стопански тематики. По-специално той предизвести за рисковите последствия от неконтролирана инфлация за националната стопанска система.

Путин съобщи, че не е склонен с изказванията, че съветската стопанска система се трансформира в " прекомерно държавна ". Бизнесът и страната би трябвало да бъдат равноправни сътрудници, сподели той. Правителството не вижда нужда от увеличение на данъчната тежест, добави президентът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР