В исторически и безпрецедентен за САЩ ден бившият президент Доналд

...
В исторически и безпрецедентен за САЩ ден бившият президент Доналд
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Доналд Тръмп е арестуван

В исторически и невиждан за Съединени американски щати ден някогашният президент Доналд Тръмп беше задържан и изправен пред съда в Долен Манхатън по обвинявания, свързани с даването на пари на порнозвездата Сторми Даниълс, с цел да си мълчи.

Във вторник някогашният президент Доналд Тръмп разказа пътуването си до правосъдната зала в Ню Йорк в Долен Манхатън като " сюрреалистично ". В момента там се организират процесуални дейности преди да бъде повдигнато обвиняване.

" Насочвам се към Долен Манхатън, към съда ", написа Тръмп в обществената мрежа Truth Social, до момента в който се придвижваше от " Тръмп Тауър " към правосъдната зала.

" Изглежда толкоз СЮРРЕАЛИСТИЧНО - те ще ме арестуват. Не мога да допускам, че това се случва в Америка. MAGA! ", добави някогашният президент на Съединени американски щати.

Тръмш пледира " почтен " по 34-те обвинявания против него пред арбитър Хуан Мерчан, откакто стана първият сегашен или някогашен президент на Съединени американски щати, който в миналото е бил упрекнат в закононарушение.

Смята се, че обвиняванията против него са свързани с подправяне на бизнес документи. Тръмп беше обкръжен от полиция в съда, само че не беше окован с белезници или вкаран в затворническа килия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР