В истинско фиаско се превърна завръщането на екран на актрисата

...
В истинско фиаско се превърна завръщането на екран на актрисата
Коментари Харесай

Надя от „Елит” съсипана в БНТ

В същинско крушение се трансформира завръщането на екран на актрисата Надя Иванова, по-известна като Надя от „ Елит ” и бивше гадже на Андрей Арнаудов. Брюнетката, която цялостен живот е на екран, гравитирайки към значими тв персони, откри метод за следващ път да блесне пред камерите. Тя стана водеща на предаването „ 100 будни ” по Българска национална телевизия, откакто досегашната му водеща напусна. Зрителите обаче засипаха Надя с гневна рецензия и прям хейт.
„ Голямо ръкомахане, огромно лигавене! Стига ми толкоз гледане! Гледам един човекомразец и една странна някогашна хубавица... Имаме ли съображение да се опасяваме за здравето на новата водеща?! Крехка до трошливост! Питам с най положително възприятие! Тая не си откри място. Още едно предаване спирам да виждам. Тази „ рагу със зъби ” за какво ни я набутахте тук, от заран да плаши? Страшно изтъркана, не е за това предаване... Декламира и наподобява депресивна... ” Това са доста дребна част от злобните мнения, изсипани на формалната Facebook страница на „ 100% будни ”, откакто до водещия Стефан А. Щерев седна новата му партньорка – Надя Иванова.

Форумът на това предаване за първи път в цялата му история е претъпкан с толкоз доста мнения. Обикновено мъчно се намират по двама-трима души дневно, които да се изкажат по някоя от тематиките в него. Сега страницата се радва на забележителен интерес, само че това не е за положително.

Вместо да посрещнат новата звезда на предаването с овации, хората не стопират да плюят по нея. Най-често рецензиите са свързани с нейния външен тип и по-специално – с поднорменото й тегло. Освен това обаче доста фенове намират Надя за несъответстваща и завладяна в студиото.

Самата тя за момента не дава отговор на мненията по собствен адрес, само че най-вероятно ги чете и надали им се радва. С какво е настроила хората против себе си? Истината е, че Надя не е по-лоша в работата си спрямо съперничките си в родния ефир в предиобедния часови пояс – Гала по Нова тв или Деси Стоянова по Би Ти Ви. Тя е също толкоз симпатична на външен тип, положителна, усмихната и проявяваща любознание към тематиките в предаването, колкото са и те. Хората обаче си желаят предходната водеща – Мария Андонова, която внезапно се различаваше от колежките си с манекенски външен тип. Зрителите всеобщо споделят, че са я харесвали, тъй като им изглеждала земна и лъчезарна. Те упрекват малкия екран, че към този момент не е на екран. Повечето по този начин и не са разбрали, че Мария е оповестила в ефир, че напуща, тъй като желае да смени попрището. Споровете стигнаха до такава степен, че се наложи жена с фамилия Андонова, която твърди, че е майка на някогашната водеща, да се включи в тях, с цел да изясни, че на Мария към този момент не й се работи в малкия екран. Тези дни стана ясно, че тя е решила да се развива в региона на човешките запаси, към този момент нямало да се занимава нито с публицистика, нито в излъчвания. За почитателите й обаче това няма значение. Те я желаят на екран и настояват, че няма да гледат „ 100% будни ” с Надя.

Освен, че е водила несъществуващото от години шоу „ Елит ”, където е работила с режисьора и някогашен мъж на Мира Добрева Жоро Торнев, Надя дълго се трудеше в предаванията на някогашния си обичан Андрей. Дори и откакто той се снабди със наследник от настоящата си половинка Емануела Толева, тя продължи да работи покрай него. Тъй като по обучение е актриса, беше ангажирана за ролята на злобарката Вивиан в продуцирания от Андрей и колегата му Иван Христов сериала на Би Ти Ви „ Съни бийч ”. Преди това Надя имаше дребна роля в различен сериал на малкия екран – „ Скъпи наследници ”. Влизала е и във „ ВИП Брадър ” на Нова тв, а през 2021 година роди от Драгомир Петров – човек на Слави Трифонов и някогашен народен представител от партията му „ ИТН ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР