В интервю за "Домът на футбола" по DIEMA SPORT бившият

...
В интервю за "Домът на футбола" по DIEMA SPORT бившият
Коментари Харесай

Кривия: Състоянието на Ботев е отражение на финала за Купата

В изявление за "Домът на футбола " по DIEMA SPORT някогашният футболист на Ботев Пловдив Александър Александров - Кривия приказва за рецесията на пловдивския клуб и показа своите визии за нея.

"Проблемът на Ботев не е от в този момент. Той е най-много от изгубения край за Купата предходната година и от неубедителните игри преди този момент. Тогава спортно-техническото управление са очаквали Ботев да завоюва, тъй като влязоха като любимци в дуела, само че какво се оказа? Ботев не бе квалифициран нито тактически, нито душевен, а Локомотив бе квалифициран тъкмо в тези аспекти. Моментното положение на Ботев е отражение на този мач. "

"Тогава спортно-техническото управление трябваше да си подаде оставката и да остави на управлението да реши. В момента нещата не са добре, само че треньорът отново не работи импулсивно, което е вярно. Но има едно нещо - притежателят взима решенията в клуба. Той дава парите - той преценя кой да бъде какъвто и да е в клуба. Феновете са за това да отиват на стадиона, да поддържат тима. "

"Вътре, на терена, би трябвало да си като пестник. Извън терена може и да не се понасяте, само че като стъпите на терена, би трябвало да сте единни. Семесйството се вижда на терена. Извън терена, в случай че желаете не се и поздравявайте, само че вътре е истината. Когато някой сгреши, другият да помогне. Единственото избавление за Ботев е да са единни. "

Александър Александров приказва и за обстановката с Тодор Неделев и съобщи, че съгласно него футболистът заслужава да играе по-голям футбол.
"Много пъти съм си разрешавал да споделям, че Тошко Неделев трябваше да играе по-голям футбол, а не да се задоволява с Ботев Пловдив. За мен той трябваше да успее в Германия. Ние успяхме, с помощта на Ферарио Спасов, на Мъри Стоилов, на контактите на Лъчо Танев и продадохме футболист от Ботев в Бундеслигата за много огромна сума. За мен той трябваше да покаже малко повече темперамент и да се пребори. Той би трябвало да се промени. Има време да играе на открито ", съобщи Кривия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР