В интернет се появиха уникални кадри с 44-годишния българин, държан

...
В интернет се появиха уникални кадри с 44-годишния българин, държан
Коментари Харесай

Уникални кадри с 44-годишния българин, държан като заложник в Амстердам


В интернет се появиха неповторими фрагменти с 44-годишния българин, държан като пленник в магазин в Амстердам нощес. След шест часа в плен българинът употребява миг на нехайство и съумява да се излезе. Според полицията, държанието му е предотвратило по-сериозна обстановка.

Кадри в обществените мрежи демонстрират по какъв начин тича на улицата, преследван от похитителя. В този миг полицейски автомобил блъска нападателя и поставя завършек на трагичната обстановка. Нападателят е в болница.

„ Заложник направи геройска постъпка, като съумя за секунди да избяга настрана. В противоположен случай всичко можеше да продължи доста по-дълго “, съобщи Франк Пауоу, шеф на полицията в Амстердам.

Въоръженият мъж влезе нощес в огромен магазин за техника. Той взе клиент за пленник и изиска 200 милиона евро в криптовалута, с цел да го освободи. Нападателят заплашвал и, че ще се самовзриви.

Оказва се, че е 27-годишен мъж от Амстердам, който е работил като снабдител за верига магазини и бил прочут на полицията.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР