В интернет пространството се разпространява информация за декласифициран документ на

...
В интернет пространството се разпространява информация за декласифициран документ на
Коментари Харесай

Етерна планета- близнак на Земята е пълна с живот

В интернет пространството се популяризира информация за декласифициран документ на ФБР, описващ извънземни. Според отчета на неизвестен сътрудник на Бюрото през 1947 година са регистрирани същества, които живеят на етерна планета-близнак на Земята. Корабите на етерните същества умерено минават от техния в земния веществен свят и назад.

На формалната интернет страница на ФБР има документ от 69 страници с информация за НЛО и извънземни. Разсекретен е през 2011 година Част от документа е особено оцветена в черно, с цел да затрудни копирането и четенето, само че по-голямата част е ясна. Докладът разказва няколко наблюдения на НЛО и извънземни, случили се в Щатите през 1947 година

Според отчета освен същества от други планети посещават Земята, само че и същества от други измерения. Някои от тези същества идват от по този начин наречената ефирна планета, която съществува по едно и също време с нашата физическа Земя. Тези същества могат да се материализират тук като великански полупрозрачни фигури.

Отбелязва се, че някои от неидентифицираните летящи обекти имат екипажи, до момента в който други се ръководят отдалечено. Мисията на всички е мирна. Съществата от НЛО остават единствено на корабите си и нямат земни бази. Тези извънземни са сходни на хората, само че са доста по-големи по мярка. Те не са хибриди или копия на земни хора, а идват от техния личен свят.

Планетата им не е физическата, а етерната – тя прониква нашата и не се възприема от нас. Обитателите й и техните кораби автоматизирано се материализират при нахлуване във вибрацията на нашата плътна материя.

Летящите чинии, които най-често се назовават НЛО, имат лъчиста сила или лъч, който елементарно може да унищожи всеки транспортен съд, който ги нападна. Завръщат се в етерното пространство, когато пожелаят и по този начин  изчезват безследно от нашето зрително поле.

Районът, от който произлизат, не е астралът на някои езотерични учения. Той обаче е сходен на понятието „ Лока “ в санскрит, което в индийските религии значи почти „ обиталище, място на живот “. Това са обособени светове, в които живеят разнообразни същества.

Най-вероятно съществата от етерната планета, която прониква физическата Земя, не могат да бъдат достигнати благодарение на радиосигнали.

Американски медии задават въпроса - в случай че през последните 50-60 години тези същества от етерната планета, както и други извънземни цивилизации, са посещавали Земята, то те не са ли правили това и по-рано – преди епохи и хилядолетия. И до каква степен развиването на човешката цивилизация и обвързвано и зависи от тях.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР