В интернет има списък със 100 от най-привлекателните мъже през

...
В интернет има списък със 100 от най-привлекателните мъже през
Коментари Харесай

10-те най-атрактивни мъже за 2018

В интернет има лист със 100 от най-привлекателните мъже през 2018 година и тази ранглиста в действителност е справедлива: най-красивите мъже бяха препоръчани от консуматори на обществени мрежи, а не от особено жури. Някои от 100-те мъже, които имат най-вече " лайкове ", са в този лист.

1. Майкъл Б. Джордан, артист

 10-те най-атрактивни мъже за 2018 Instagram


Майкъл Б. Джордан стана прочут с помощта на ролята си в Fruitvale Station и Крийд. За да играе ролята на боксьор, той минава една година образование всеки ден, като яде вярната храна. Той влага парите, които завоюва, в голямо имение, където живее в този момент с родителите си.

2. Çağatay Ulusoy, модел и артист

 10-те най-атрактивни мъже за 2018 Instagram


Родителите на Çagatay Ulusoy са от България и Босна. Това изяснява неговия необикновен външен тип. Когато е бил в учебно заведение, играе професионално баскетбол, само че приятелите му оферират да стартира да се занимава с актьорско майсторство. Днес той е един от най-популярните артисти в Турция.

3. Хенри Кавил, артист

 10-те най-атрактивни мъже за 2018 Фейсбук


Хенри Кавил е считан за един от актьорите с минимум шанс в Холивуд, тъй като ролята му постоянно се дава на други артисти. Но това беше единствено до ролята му в Батман против Супермен: Зората на справедливостта. Сега, репутацията му е противоположната! Освен това Хенри Кавил е прочут бранител на правата на животните и приказва 4 езика.

4. Уилям Леви, артист

 10-те най-атрактивни мъже за 2018 Instagram


Актьорът Уилям Леви е бил в такива описи няколко пъти до момента. И този път той е в топ 10. Бейзболът оказва помощ на бедния преселник от колумбийско село да стане прочут. Първо, той печели стипендия и съумява да спести задоволително пари за курс по актьорско майсторство. Той става прочут, откакто взе участие в " Dancing with the stars ".

5. Тони Махфуд, модел

 10-те най-атрактивни мъже за 2018 Instagram


Немският жител със сирийски генезис Тони Махфуд е забавен освен тъй като е прелъстителен: той стартира като надарен фотограф и художник, който разгласява своите творби в обществените медии и притегля доста внимание. Сега, световноизвестните марки работят с Тони и неговата страница в Instagram има над 3.5 милиона почитатели.

6. Marlon Teixeira, модел

 10-те най-атрактивни мъже за 2018 Instagram


Бразилският Марлон назовава себе си ленив човек, който обича сърфирането повече от всичко в света. Когато е навършил 16 години, баба му го среща със своя другарка, която има фешън организация, а младежът е определен за фешън шоу. И преди 10 години, през 2008 година, за пръв път се появява в Париж на фешън шоу.

7. Макси Иглесиас, артист

 10-те най-атрактивни мъже за 2018 Фейсбук


Преди да стане прочут артист, Maxi е DJ и стартира да получава дребни функции във филми. Той стана в действителност прочут, откакто взе присъединяване във Física o Química. Веднъж Макси сподели, че фантазията му е да направи филм с неговия кумир, Хавиер Бардем.

8. Джейми Дорнан, артист

 10-те най-атрактивни мъже за 2018 Wikiedia


Джейми Дорнан е роден в Ирландия. Няколко десетилетия по-късно развива актьорската си кариера в Холивуд и става доста прочут, с помощта на ролята си в " 50 нюанса сиво ". Той в действителност обича брадата си, само че се съгласява да се обръсне за ролята.

9. Зейн Малик, артист

 10-те най-атрактивни мъже за 2018 Instagram


Когато е бил млад, Малик, британец, чиито родители идват от Пакистан, обичал битбокс и рап. На 17-годишна възраст майка му го води на прослушване за X Factor и това е началната точка на неговата музикална кариера - първо в One Direction и по-късно соло. И през 2017 година Зейн записва ария, наречена " Dusk Till Dawn " със Sia.

10. Ким Те-хьонг, артист

 10-те най-атрактивни мъже за 2018 Wikipedia


Първото място в листата е за южнокорейски артист, който наподобява на ангел - Ким Те-хьонг, който е по-известен под театралното си име, V. Те-хьонг има доста почитатели по целия свят.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР