Не съдете книгата по корицата. Но всъщност външният вид на

...
Не съдете книгата по корицата. Но всъщност външният вид на
Коментари Харесай

7 неочаквани неща, които външния ви вид може да разкрие за вас

" Не съдете книгата по корицата ". Но в действителност външният тип на някой може да ви осведоми за доста неща: от това какъв брой можете да се доверите на човек до това дали е перфекционист или не. Може даже да демонстрира разнообразни болести.

Ето кои са чертите на външния тип, които могат да ви кажат повече, в сравнение с си мислите:

1. Бръчките са свързани със сърдечни болести

Според изследване, извършено през 2012 година, здравословните проблеми на сърцето въздействат върху качеството на кожата. Жените, които имат по-малък риск от сърдечно-съдови болести, наподобяват с 2 години по-млади от възрастта си. За разлика от дамите, чиито родители имат проблеми със сърцето, те имат повече бръчки.

2. Пъпките могат да демонстрират здравословни проблеми

В източната медицина се счита, че пъпките по кожата са разследване от проблеми с вътрешните органи и са свързани с разнообразни болести.
Пъпките в региона сред веждите (на носа) могат да демонстрират проблеми с черния дроб. Възможно е да бъде претрупан с алкохол, нездравословни мастни храни или медикаменти.

Най-често пъпките под очите са свързани с проблеми с бъбреците и надбъбречните жлези.

Пъпките в горната част на бузите демонстрират стомашни проблеми.

Пъпките по междинната и долната част на бузите могат да бъдат породени от проблеми с белите дробове. Дясната буза е виновна за десния бял дроб, а лявата буза за левия бял дроб. Белодробното заболяване може да бъде изразено в червени петна или проблеми с капилярите.

Пъпките към устните могат да бъдат сигнал за сърдечно-съдови проблеми.

3. Формата на лицето ви разкрива персоналните ви черти

Формата на лицето може да опише на другите за вашия метод към живота...

Лице с форма на диаманд: Хората с тази форма на лицето са перфекционисти. Те обичат да командват и поддържат връзка добре с хората.

Кръгла форма на лицето: Човек с такава форма на лицето слага ползите на други хора над личните си.

Форма на лицето на сърце: Тези хора са доста упорити, енергични и интуитивни. Те имат креативен качества.

Квадратна форма на лицето: Тези хора са доста издръжливи. Те обичат да поемат огромни планове.

Овална форма на лицето: Хората с тази форма на лицето са супер приветливи. Затова те доста постоянно притеглят хора към себе си.

Правоъгълна форма на лицето: Представителите от този вид са известни със своята логичност. Те деликатно възнамеряват дейностите си и рядко приказват за възприятията.

Триъгълна форма на лицето: Тези хора желаят да дават отговор за всичко. Колкото по-тясно е челото на индивида, толкоз повече власт поема върху себе си. Обикновено тези хора са доста сполучливи.

4. Височината е обвързвана с лидерските качества

Когато се срещнете с нов човек, мозъкът ви преценя неговата височина. Високият човек е признат от мозъка да бъде водач. Интересно е също, че хората на фотоси, които имат дълги лица, автоматизирано се възприемат от нас като високи.

5. Лицевата костна конструкция въздейства върху мнението на хората за физическата ви мощ

Учените помолиха участниците в опит да оценят физическите качества на човек, учредени единствено на фотоси на лицето му или на горната половина на тялото му. В същото време хората, чиито фотоси бяха показани на участниците, преди този момент бяха физически тествани. Хората са склонни да правят оценка силата на човек не въз основа на мускулите на краката му, а въз основа на ширината на гърдите и размера на бицепсите му.

6. Широкото лице е обвързвано с високо равнище на експанзия

Установено е, че избрана част от височината и ширината на лицето може да бъде знак за експанзия. При по-високо равнище на тестостерон се следи по-широка форма на лицето. Това проучване се отнася единствено за мъжете.

7. Очите ви могат да предскажат рисковете от меланома

Очите не са единствено огледалото на душата. Те също могат да предскажат риска от рак. Хората с ярки очи имат нараснал риск от меланом заради ниското количество предпазен пигмент в окото. Трябва да се означи, че рискът от други типове меланом, като рак на кожата, е малко евентуално да се дефинира от очите.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР