В интерес на България е да имаме работещо правителство и

...
В интерес на България е да имаме работещо правителство и
Коментари Харесай

Терзийски от ПП: В интерес на България е да имаме работещо правителство веднага

„ В интерес на България е да имаме работещо държавно управление и работещ парламент незабавно “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази неделя “ депутатът от „ “ Йордан Терзийски.

По думите му няма по какъв начин Политическа партия да седне на една маса на договаряния с водача на ГЕРБ Бойко Борисов и с Делян Пеевски от Движение за права и свободи.

„ Разбира се ние сме подготвени да отидем на нови избори. Избирателите ще решат дали желаят още от същото, което получаваха 12 години, или желаят да продължим смяната, която започнахме и която към този момент стартира да се случва и явно мафията е толкоз притисната, че към този момент се наложи да задействат всички свои спящи кафези, с цел да смъкна държавното управление “, разяснява Терзийски.

Депутатът от Политическа партия подсети, че групировката към този момент има договореност с съдружните си сътрудници Българска социалистическа партия и „ Демократична България “. Също, че дружно имат 109 гласа и им трябват още най-малко 12, с цел да бъде утвърдено от Народното събрание новото държавно управление.

„ Ние сме посочили, че можем да водим разговор. Въпросът е, че ние би трябвало да намерим още хора, които да изберат стабилността, да изберат промяната и да изберат вярната страна на историята. Аз съм уверен, че има такива хора и тези 12 индивида би трябвало да бъдат открити “, посочи Терзийски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР