В имотния бизнес проби продуцентът Любо Нейков. Заедно със съдружника

...
В имотния бизнес проби продуцентът Любо Нейков. Заедно със съдружника
Коментари Харесай

Любо Нейков влезе в бизнеса с имоти

В имотния бизнес проби продуцентът Любо Нейков. Заедно със съдружника си Евтим Милошев той купи голям апартамент в центъра на София, научи HotArena.

Двамата продуценти сполучливо ръководят освен продуцентската си компания „ Дрийм тийм ”, само че и новата си компания за парцели „ Цар Освободител парцели ”. Компанията има за цел ръководство и търговия с недвижими парцели.

И единствено дни след регистрирането си към този момент стартира активност.

Нейков и Милошев закупиха от името на компанията голям апартамент в самия център на София, на стойност 1,3 милиона лв.. Жилището е с впечатляващите 225 квадратни метра повърхност, а сумата за него в по-голямата си част е обезпечена посредством заеми, написа " България през днешния ден ".

Експерти обаче плануват, че даже и да са извънредно солидни вноските, на двамата продуценти освен ще им стигат парите, с цел да заплащат заема, само че и добра облага. Имоти като този, който е на метри от Софийския университет и на самия център на София, костват астрономически суми. А наемите за тях са просто фантастични.

Това не е първи опит на Нейков да влага в парцели, откакто от години влага парите си в парцели. Той и брачната половинка му имат четири жилища с повърхност сред 90 и 115 кв. м. Нейков, също така сполучливо се развива и като продуцент, артист, сценарист и кинодеец. Двамата с Евтим Милошев ръководят компания, чийто годишен оборот е над 10 милиона лв..
Новото им начинание също се обрисува извънредно сполучливо. И съгласно специалисти единствено от наемите на парцели двамата печелят минимум 5 000 лева на месец.

Отделно Любо има и две първокласни вили–едната в Разлог, а другата в Катарино. Засега продуцентите не са коментирали новото си бизнес начинание. Но без подозрение чакат да им донесе даже по-голям триумф и от продуцентската компания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР