В името на бъдещето на България могат да се преодолеят

...
В името на бъдещето на България могат да се преодолеят
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски: Загрижен съм, като виждам, че има известни сблъсъци

В името на бъдещето на България могат да се преодолеят разликите. Загрижен съм, като виждам, че има известни конфликти, човек би трябвало да има почитание към институциите=
Така някогашният министър председател Симеон Сакскобургготски разяснява в изявление за бТВ протичащото се у нас. Отказа обаче да даде мнение за конфликта сред президентството и прокуратурата.

Той означи като позитивно влизането на България в механизма ERM II на Еврозоната. По думите му това ще е още една стъпка към цялостната интеграция на България.

" Икономическата рецесия е последица от COVID-19 или ще бъде, само че не трябва да се драматиза, а да се търси способи да се преоделее ", безапелационен бе Сакскобургготски.

Пред бТВ той още веднъж сподели, че е останал засегнат от протичащото се на Седемте рилски езера. След своя разходка на място Симеон Сакскобургготски сподели, че е останал слисан от безобразието.

Той удостовери, че хижите Ситняково и Саръгьол към този момент не са на неговото семейство, а на страната.

" Когато някои хора не схваща, си мислят, че човек единствено се прави на цар. Ментета в тази специалност няма. Титлата, която нося, ме е свързала вечно с родината ",каза още Сакскобургготски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР