В Игри на волята битките стават все по-ожесточени, особено когато

...
В Игри на волята битките стават все по-ожесточени, особено когато
Коментари Харесай

В Игри на волята стана страшно: Дъщеря ликвидира майка си, братя се биха и..

В " Игри на волята " борбите стават все по-ожесточени, изключително когато на Арената се изправят родственици. В снощния епизод видяхме по какъв начин двама братя се постановат грубо един различен, а щерка напряко опустоши майка си, без да й мигне окото, пише show.blitz.bg

В последна сметка Старейшините реализираха безапелационна победа против Гладиаторите. Синьото племе завоюва 6 от общо 8 единоборства и сподели доста хъс на Арената. Но случилото се преди този момент накара всички да се заловен за главите, онемяха даже и водещите Димо и Ралица.

А тези, които се оказаха най-безкомпромисни, бяха Денислава Велкова и Михаил Кръстев, които остраниха невъзмутимо своите най-близки хора освен в шоуто, само че и в живота, надлежно - бизнесдамата Виолета Стайкова и плувецът Радостин Кръстев, пише show.blitz.bg.

Загубата на Гладиаторите пък ги изпрати край огъня, където те трябваше да посочат един от своите за елиминационната борба в петък. Червените избраха Цвети Станева, която за втори следващ път ще се бори за мястото си в " Игри на волята ".

Шампионката по калистеника победи Теодора Мудева в елиминационния дуел предходната седмица, само че този път има възможност да се изправи против доста по-силен съперник в лицето на Благомир Мастагарков - аутсайдерът при сините. 

В днешната номинационна борба Старейшините и Гладиаторите още веднъж ще премерят сили на Арената, а непредвидените обстановки още веднъж ще изиграят основна роля в играта им. Последствията няма да се харесат на никого.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР