В хода на проверка на улица "Трепетлика" в късните часове

...
В хода на проверка на улица "Трепетлика" в късните часове
Коментари Харесай

Заловиха наркодилъри в Пловдив

В хода на инспекция на улица "Трепетлика " в късните часове на 21 юни чиновниците на Първо районно управление (на МВР) задържали 34-годишен мъж, който носил в себе два разнообразни типа наркотични субстанции. Това оповестиха от ОДМВР-Пловдив.

Автопатрул на районното спрял мъжа за инспекция и открил, че е престъпно проявен. При осъществен персонален обиск от лицето са конфискувани 2 бучки амфетамин с тегло 0,24 гр. и саморъчно свита цигара – примес от марихуана и тютюн с общо тегло 0,56 гр. по случая е стартирано бързо произвеждане за осъществено закононарушение по член 354 А ал 3 от Наказателен кодекс.

Заловиха неведнъж осъждания дилър от Столипиново Вальо-Целувката

В ареста на същото районно ръководство е арестуван и лидер на МПС, в чието транспортно средство са открити наркотични субстанции. Проверката е осъществена тридесет минути след среднощ на 22 юни.

В хода на работа униформените открили, че 26-годишният пловдивчанин е престъпно проявен и направили претършуване в купето на лекия автомобил "Рено клио ", където разкрили плик марихуана с тегло 4,38 гр.

Извършителят на закононарушението е арестуван за период до 24 часа, а по случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР