В хода на неделния ден облачността ще е рехава. Ще

...
В хода на неделния ден облачността ще е рехава. Ще
Коментари Харесай

Времето: Предстои рязко застудяване с валежи

В хода на неделния ден облачността ще е рехава. Ще задуха осезателен вятър от юг-югозапад, с който температурите следобяд ще са от 16 до 21-22 градуса. Следобед ще се заоблачи в Северозападна България, където в часовете до среднощ ще завали дъжд с допустима нищожна гръмотевична интензивност. Ще премине внезапен леден атмосферен фронт. През нощта и в понеделник в съвсем цяла България ще има превалявания от дъжд – местни, на моменти краткотрайно интензивни. В западните региони преваляванията ще са през нощта, на разсъмване ще се изместят бързо към Централна и Източна България. И още към обяд ще стартира скъсване на облачността и прекъсване на преваляванията.
По планините на Западна и Централна България ще вали сняг над 1200-1300 метра – не се чака струпване в ниския планински пояс, само че по-високо това ще се случи. Температурите ще паднат до интервала 8-13 градуса. Вятърът ще е леден, с мощни пориви до 90-100 километра в час.
Вторник и сряда облачността ще остане динамична, само че преваляванията ще са местни и нищожни. Бързо ще се стопли и дневните температури в средата на седмицата ще се върнат към равнищата сред 15 и 20 градуса. 
В четвъртък се обрисува още един къс валежен интервал около развиването на циклон в Средиземноморието. Ще има и гръмотевични процеси с капацитет за дребна градушка.
Самият завършек на месеца (30-31 март) ще е топъл и с минимална възможност за разстройства. Такова време се обрисува и в първите дни на април. Дневните температури ще вървят нагоре и можем да чакаме стойности на термометрите до 25 градуса.
Народоосвободителна въстаническа армия ТВ>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР