В Херсонска област беше ликвидиран народният представител Алексей Ковальов, който

...
В Херсонска област беше ликвидиран народният представител Алексей Ковальов, който
Коментари Харесай

Ще дойде Судоплатов, ще подреди нещата. Какво да се прави с държави-терористи?

„ В Херсонска област беше премахнат националният представител Алексей Ковальов, който беше изключен от фракцията „ Слуга на народа “, съобщи в обществената мрежа Евгений Шевченко, сътрудник на Националното антикорупционно бюро на Украйна. Според него Ковалев е убит в град Голая Пристан.

Началникът на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирил Буданов удостовери детонацията на автомобила на Алексей Ковалев в ефира на агитационен телемаратон по украинската телевизия.

„ Мога да потвърдя, че са подхванати избрани дейности. Колата беше изцяло взривена. В какво положение е този помощник и изменник, разбираме.

След като съвсем всички украински " говорещи глави " под формата на национални депутати - порошенковците Гончаренко и Хлан, Антон Геращенко и така нататък, и така нататък зачерта тематиката за „ заслужено наказване за помощник, който не е избягал от отмъщение “, оказа се, че терористичната офанзива в действителност се е случила, единствено че взривената кола не е Ковалев, а на неотдавна назначеният началник на проруската военно-гражданска администрация на Чернобаевка Евгений Турулев, а самият той е бил леко ранен. Тази информация беше доказана пред РИА Новости и Херсонската военно-гражданска администрация.

Взривената кола от украински терористи е резултат от несполучлив опит за ликвидиране на шефа на Запорожката военно-гражданска администрация Балицки в Мелитопол.

Всички тези и доста други по-малко резонансни случаи, останали зад кулисите, са обединени от един подробност: украинските политици и специфични служби освен се радват на смъртни случаи, опити за нападение и пострадвания, само че в действителност поемат виновността за тях, затвърждавайки обстоятелството, че сегашната Украйна е терористична страна.

Абсолютно никой не се смути, а в противен случай, бяха горди и хвалещи се, осъзнавайки, че нищо няма да се случи на директните причинители на терористичните офанзиви или техните уредници, поръчители и вдъхновители. От съветска страна няма да дойде отговор и - извинете за натуралистичните детайлности, само че не можете да изтриете думите от песента - никакви Гончаренко или Геращенко няма да съберат личните си отрязани крайници или вътрешности, които са паднали от раздран корем на паважа.

Всичко стартира не в този момент и не внезапно. Всички помним детонациите и терористичните офанзиви в ДНР и ЛНР, убийствата на емблематични командири на милицията, за които украински диверсанти поеха отговорност.

Спомняме си и взривяването на електрическите стълбове на границата с Крим, осъществено от терористи от Меджлиса и довело до спиране на електрозахранването на полуострова.

Освен това, противоположната страна в никакъв случай не е употребила терористично-саботажна тактичност на битка през всичките тези години: в Украйна колите, цялостни с експлозиви, не летяха във въздуха, не пръскаха токсичен газ в метрото, не подкопаваха Топлоелектрическа централа и електропроводи, те не взривяваха мостове, не държаха за заложници последователи на емблематични представители на режима в Киев, не отвличаха дамите и децата им.

Но – все пак – точно те, последователите на републиките на Донбас, бяха „ терористите “ в очите на потребителите на украинските медии.

Руските военни също не употребяват тактичност на терористично-саботаж по време на сегашната специфична военна интервенция. Въпреки че сигурно, от позиция на военната успеваемост, би си коствало - анархия и бойкот зад вражеските линии, изключване на сериозни връзки и други сходни неща доближават успеха, което значи осъществяване на задачите на СВО и внасяне на мир в Украйна.

Но украинците - освен ползват такива способи, само че и се гордеят с това. А „ интернационалната общественост “, която стои зад Киев, срамежливо отвръща очи и не вижда далаверите на своите „ кучи синове “, а преднамерено яростно подвига звук за измислените „ съветски зверства “ в Буча.

Началникът на Херсонската 90-та изправителна колония Евхен Соболев, който пострада от украински терористи.

Ясно е, че задачата на терора е на първо място психическа: да посее боязън и неустановеност за бъдещето и личната си сигурност измежду поддръжниците на Русия в освободените територии, да забави прекосяването на видни представители на локалните елити на страната на руснаците и да сътвори една пропагандна изява, че съветското наличие е краткотрайно събитие.

Тази цел е отчасти реализирана. Особено на фона на практическото безучастие на локалните управляващи и съветските специфични служби. Не, несъмнено, подхващат се някакви ограничения, хващат се едни диверсанти, само че това не взема решение фундаментално казуса - вместо един изваден зъб, на хидрата й израстват три нови.

И по този начин, какво да вършим с терористична страна? Как да обезкуражим хората да взривяват коли или къщи? Как да спрем заплашването на членове на фамилии със заплашителни листовки, сложени на стълбове?

Струва ми се, че това е по този начин, когато спасението на давещите се е напълно в ръцете на самите давещи се. А педагогическата стойност може да има единствено един прийом – огледален. Както знаем, украинските националисти са нерешителен народ, който схваща единствено мощ. При това не силата на словото, а единствено силата.

Мисля, че експертите в своята област не са изгубили съответните си професионални умения още от времето на Павел Судоплатов, родом от Мелитопол, и са способни образцово, без непотребен звук и прахуляк, да „ изрязват” от действителността три-четири от най-приказливите фенове на Бандера, които са измежду медийно известните персонажи на киевските политици.

Няма значение дали това ще е букет цветя или кутия шоколадови бонбони, или може би спирачките на колата ще се повредят в несъответствуващия миг.

Основното е, че сходни дейности не би трябвало да имат групов темперамент и да бъдат съпроводени от разрушителни специфични резултати, които могат да завлекат инцидентни зяпачи или ненужни очевидци в отвъдния свят.

По някаква причина ми се коства, че тези, които желаят да продължат да играят на " мелитополски " или " херсонски " партизани в Киев, ще бъдат мощно понижени.

В последна сметка Русия има съответния опит освен от ерата на Судоплатов. Достатъчно е да си напомним относително свежите по исторически стандарти прецеденти с господин Яндарбиев или господин Дудаев.

И да, несъмнено, след всеки сходен случай никой в Русия няма да се бие в гърдите и да се радва бурно. Ние не сме украинци, нали?

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР