В грима за брюнетки се фокусираме върху по-силната рамка на

...
В грима за брюнетки се фокусираме върху по-силната рамка на
Коментари Харесай

Перфектният грим за брюнетки

В грима за брюнетки се фокусираме върху по-силната рамка на очите, контурирането и устните в топли нюанси. Изборът на верния грим зависи от мотива, само че и от цвета на очите. Подготвили сме за вас 5 оферти за грим на брюнетка със сини, зелени и кафяви очи, както и на ден и вечерно предложение.

Грим за брюнетка със зелени очи

За кестенява или черна коса и зелени очи е най-добре да употребявате козметика с леко оранжеви нюанси. Сьомговите нюанси на розово и бронзант в по-топли тонове ще работят отлично тук. Що се отнася до хайлайтъра, златно-медните или шампанското ще бъдат добър избор. Зеленият ирис ще бъде идеално емфатичен от козметика в нюанси на кафяво и лилаво. Алтернативата е тъмнозелено или тъмносиньо, които се смесват добре, само че няма да подчертаят зеления цвят на очите.
Брюнетките са на респект в офиса
Британски социолози организираха изследване по какъв начин мъжете се отнасят към колежките си според от цвета на косата им, съобщи БГНЕС. Резу...
Прочети повече
Грим за брюнетка със сини очи

При сини очи и тъмна коса можем да изберем малко по-хладни или неутрални нюанси. Неутрално, ярко розово и хайлайтър в бежов или шампанско ще наподобяват ужасно тук. Синият ирис  е цудесен за наблягане на кафяви, оранжеви и златисти сенки. Можем да изберем и зелено или тъмносиньо, само че тогава погледът ни ще бъде по-затъмнен.

Грим за брюнетка с кафяви очи

Брюнетките с кафяви очи ще бъдат добре с хайлайтъри с топли, жълтеникави тонове и бронзанти, затоплящи кожата. Можем изцяло да се откажем от розовото или да изберем по-прасковен колорит. Изберете виолетови, зелени и тъмносини сенки за кафявия ирис. Такива цветове работят като контрастност и усъвършенстват цвета на очите. Кафявите и жълтите нюанси също ще му подхождат, само че тогава окото ще наподобява естествено и леко скучно.

При дневния грим е доста значимо да извадите естествената хубост и да наблегнете най-големите преимущества на лицето. Това не е грим, при който вършим мощно контуриране на лицето или обрисуваме устните. Деликатният грим е подобаващ за всеки, без значение от възрастта. Просто нанесете малко бронзант и нежно подчертайте окото. 
Бързи хитринки за мигновена хубост
Актуализирането на вашия външен тип в никакъв случай не е било толкоз елементарно или толкоз бързо. Опитайте тези елементарни и евтини препоръки, с цел да откри...
Прочети повече
Вечерен грим за брюнетка

Вечер също си коства да се концентрирайте върху по-силното контуриране и да намажете лицето си с бронзант, който ще стопли кожата, както и да сложите мрачно алено червило.

С по-силния грим на очите не би трябвало да забравите да наблегнете веждите. Най-добре е да извършите това с помада, с помощта на която тя освен ще бъде прецизна, само че и ще издържи цяла нощ.

В случай на тъмни нюанси на червилото, преди да го нанесете, очертайте устните с молив за устни в сходен колорит. Ако изберем малко по-тъмен колорит, получаваме резултата на нарастване.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР