В грандиозно футболно шоу се превърна детският турнир Голд Къп

...
В грандиозно футболно шоу се превърна детският турнир Голд Къп
Коментари Харесай

Грандиозно футболно шоу на Голд Къп, Илиан Илиев дава купите

В грандиозно футболно шоу се трансформира детският шампионат " Голд Къп " в Кранево. На чудесно квалифицираните терени спориха представители на някои от водещите школи в България - Черно море, Левски, Славия, Ботев (Пловдив), Берое и други.

При набор 2014 Ботев и Левски приключиха трагично 3:3 в постоянното време и след дузпи ликуваха дребните гении от Пловдив. На трето място остана Славия след триумф с 3:0 над Берое. При по-малките се стигна до същинска сензация, откакто Делфините надделяха Черно море с дузпи (отново 3:3 в постоянното време). Бронзовите медали отидоха за столичния Възраждане 2020.

Официалното награждаване се трансформира в невиждано досега в детските футболни шампионати шоу, като грандиозните пироефекти сътвориха еуфорична атмосфера за дребните футболисти и техните родители. Специален посетител на закриването бе треньорът на Черно море Илиан Илиев, който връчи купите на спечелилите. Освен него участваха изпълнителният шеф на комплекс " Therma Village " Максим Секов, ръководителят на комисията за бюджет и финанси в Община Варна Станислав Иванов, Ахмед Ахмед ( " Хитстрой " ), кметът на Кранево Румен Николов и представители на компания " Construction wood trade ". Всички участници, треньори и родители бяха безапелационни, че в никакъв случай не са взели участие в толкоз добре проведен шампионат за дребни гении.

Състезанието се провежда със съдействието на Зоналния съвет на БФС във Варна, като мачовете се организираха според нормативните документи на футболната ни централа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР