В голямата суматоха след радостта на Ливърпул много от феновете

...
В голямата суматоха след радостта на Ливърпул много от феновете
Коментари Харесай

Героят за Ливърпул е... Момчето, подаващо топките!

В огромната блъсканица след насладата на Ливърпул доста от почитателите не схванаха, че огромният воин за триумфа не се споделя нито Дивок Ориги, нито Трент Александър-Арнолд, нито даже Юрген Клоп.

Мърсисайдци съумяха да създадат цялостен поврат против Барселона от 0:3 в първия мач до 4:0 във втория, с цел да се класират за финала на Шампионската лига.

Едно от момчетата, подаващи топките на „ Анфийлд”, оказа помощ на отбора да запише тази невероятна нощ във футболната история.

Юрген Клоп не помни положителните маниери след мача с Барса

Детето, което доста бързо подаде нова топка на Трент Александър-Арнолд, се оказа ключът към триумфа на англичаните. Момчето хвърли топката на бранителя, а той с помощта на бързата си реакция заблуди отбраната на Барселона, че няма да извърши ъгловия удар.

The ball boy is the unsung hero for the winning goal!!! #LFCFCB #LFC #YNWA #Liverpool #ANFIELD pic.twitter.com/EuqZTw774E
— AK (@APKieran1) May 7, 2019
Когато втората топка излезе от терена, Трент Александър-Арнолд се върна стремително и центрира, до момента в който каталунците още се подготвяха за осъществяването на корнера. В този миг Дивок Ориги се разписа, а играчите на Барселона даже не видяха по какъв начин падна голът за 4:0.

В последна сметка, момчето, подаващо топките, заслужава най-малкото билет за финала в Шампионската лига, поради бързата реакция. Или най-малко самопризнание...
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР