В годините назад от БСП са се отделяли хора, правили

...
В годините назад от БСП са се отделяли хора, правили
Коментари Харесай

​Корнелия Нинова: Структурите на АБВ се връщат в БСП

" В годините обратно от Българска социалистическа партия са се отделяли хора, правили са свои партии и структури. Това е предписание левицата раздробена и по-слаба. Днес, в Благоевград, слагаме началото на противоположния развой ", е оповестила ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от пресцентъра на партията.

 © Българска телеграфна агенция / Архив
Тя е показала, че структурите на АБВ в региона са декларирали предпочитание да изоставен партия АБВ и тези, които са били членове на Българска социалистическа партия, да си възстановят участието, а тези, които не са били членове на Българска социалистическа партия - желаят да станат такива.

Преди това тематиката е била разисквана от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия с ръководителите на общинските структури от региона, които са декларирали предпочитание и подготвеност да одобряват още веднъж искащите участие. Ръководството е провело среща и с представителите на АБВ, които са аргументирали връщането си в Българска социалистическа партия.

Корнелия Нинова е подчертала, че това не е еднократен акт, а има декларирани такива планове и в още 4-5 области в страната от структури на АБВ, " Движение 21 ", партия " Зелените " и други.

" Радвам се, че макар комплицираните ни връзки с АБВ в годините, се стигна до този миг. Обединява ни обща цел, общата ни лява политика, общите ни визии по какъв начин би трябвало да се промени ръководството на страната, с цел да докара до по-висок стандарт на живот на хората ", е показала Нинова. " Отваряме вратите на Българска социалистическа партия необятно за всеки, който споделя нашите политики и подготвеност да предложим опция ", е споделила още тя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР