В гледането на новородено няма мъжка и женска работа. Всъщност

...
В гледането на новородено няма мъжка и женска работа. Всъщност
Коментари Харесай

Няма мъжка, няма женска работа! Как Теа и Наум се справят с отглеждането на малката Амая?

В гледането на новородено няма мъжка и женска работа. Всъщност има единствено една женска работа и това е кърменето. Това показа в прочувствен и доста персонален влог инфлуенсърката Теа Минкова, в който призна още, че към този момент всяка вечер си ляга с най-пълното с обич сърце на света.

Виж още: Изумителна аналогия! Децата на Галена - нейно цялостно копие, дребният ѝ наследник стана на 3 година с чудно празненство

Във видеото тя показа още, че през първите две седмици, след раждането на дъщеричката им Амая, единствено половинката ѝ, Наум Шопов, е сменял памперсите. 

Виж още: Ивана просълзи щерка си с думи за ЧРД! Красавицата Теодора навърши 27 години

Самата Теа разкри, че досега възобновяване след раждането минава по проект, белегът от секциото се свива, а тя самата опознава дъщеричката си от ден на ден и повече с всеки минал ден. Така да вземем за пример Теа към този момент знае по кое време бебчето ще огладнее, познава мимиките на лицето ѝ, както и по кое време ще има колики.

Виж още: Майка от 3 седмици, а към този момент с тяло на модел?! Каква е тайната на Теа Минкова?

Теа призна още, че всички клишета, които се приказват за майчинството, са правилни. И съответно това, че майката знае какво да прави и по-точно ръцете ѝ, когато заловен детето.

Виж още: Джулката направи погача на сина си! Как съумя да си навлече рецензията на злобарите и на празника?

Младата майка приказва и за кърменето, което при нея се получило извънредно елементарно, макар силиконовите импланти, които има. Всъщност като се изключи импланта, който при нея е под мускула, всичко си ѝ е наред и си " работи ", както би трябвало. Въпреки това обаче, Теа беше безапелационна, че кърменето не би трябвало да бъде непременно, защото не всички дами имат " еднакъв старт " в това. 

Виж още: С романтика, рози, протест и провокации: Как известните българи посрещнаха Св. Валентин?

Тея приказва и за самото раждане. Тя показа, че макар че мислила много за самия ден и считала, че се е подготвила, когато нещата почнали да се случват, била много обезпокоена. Първоначално се разплакала и се обадила на Наум да го помоли да си я вземе, а след това, след раждането, като видяла всички родственици, пристигнали да я видят, напряко ги изгонила.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР