В германския Лубмин в Западна Померания , бяха изгонени от

...
В германския Лубмин в Западна Померания , бяха изгонени от
Коментари Харесай

Сърцераздирателна гледка: Прогониха украински патриоти от митинг в германския Лубмин

„ В немския Лубмин в Западна Померания, бяха изгонени от протест за откриването на газопровода " Северен поток 2 украински деятели, които пристигнаха на митинга с антируски плакати ", оповестява N-tv.

" Твърдата линия на немското държавно управление по отношение на Русия е неправилно разбрана от мнозина. Около 3000 души излязоха на митинг в Лубмин в Западна Померания с искане за отваряне на Северен поток 2, за налични енергийни запаси и унищожаване на глобите против Москва ", се споделя в известието.

На митинга ораторите приканиха за унищожаване на глобите против Русия, оплакаха се от дефицита на газ и се опълчиха на повишаването на храните. На фрагментите се вижда по какъв начин германци развяват съветски флагове и държат плакати с лозунги: " Ние сме народът ", " Нашето държавно управление би трябвало да си отиде " и " Отворете Северен поток 2 ".

По думите на представител на полицията, митингът е бил кротичък до късно вечерта. Според изданието обаче по-късно покрай сцената почнали " съвсем юмручни боеве ". „ Четирима души се подредиха пред сцената със флагове на Украйна и плакати с надпис „ Русия е терористична страна “. След като бяха изтласкани, страстите утихнаха “, отбелязва изданието.

Газопроводът " Северен поток 2 " се простира от съветското крайбрежие през Балтийско море до Германия и се състои от две влакна с общ потенциал от 55 милиарда кубически метра газ годишно. Изграждането му беше изцяло приключено през септември 2021 година, течеше работа по стартирането му, което включваше както механически ограничения, по този начин и приемане на регулаторни утвърждения, най-вече от немските управляващи.

Но откакто през февруари Русия призна суверенитета на ДНР и ЛНР, немското държавно управление спря узаконяването на газопровода. Германският външен министър Аналена Бербок сподели, че " планът в действителност е замразен ".

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР