В Германия - майка и нейният приятел бяха осъдени на

...
В Германия - майка и нейният приятел бяха осъдени на
Коментари Харесай

Осъдиха германка, изнасилвала сина си

В Германия - майка и нейният другар бяха наказани на дълги години затвор за обезчестяване, полово малтретиране и насилствена проституция на сина й. Много служби и даже съдилища са държали фамилията под око, без да разкрият мъченичеството на момчето. Става въпрос за един от най-тежките случаи на принуждение над деца във Федералната република, заяви Българска национална телевизия.
Става въпрос за неподозирана свирепост, която майката и нейният житейския сателит са предизвикали на сина ѝ. Тежки изнасилвания, тежко полово малтретиране и насилствена проституция посредством видеа в тъмната страна на интернет - Даркнет, когато момчето е било на седем години. Произнесените присъди са надлежно тежки.

В дребното градче Щауфен, в югозападната част на Германия, двамата са измъчвали детето. Предлагали са го онлайн за обезчестяване против пари и пред включена камера. Минимум шестима мъже са пристигнали поради това от други елементи на Германия, Швейцария, Испания.

Катя Рават, показва момчето, което към този момент е на 10 години. То е настанено в цялостна анонимност в приемно семейство.

Катя Рават, юрист: Не мога да кажа, какъв брой мъчно е за него, тъй като той не разяснява. Майката има особена роля. Той приказва за всички причинители, само че не и за майката. Затова допускам, че това го натоварва прочувствено.

Пропуски на ангажираните със отбрана на децата служби, полиция, съд също са част от случая. Ако те навреме са обменяли информация по сред си, в случай че са говорили с момчето, а не с майка му, може би най-малко част от страданията му са щели да бъдат спестени.

Германските медии подхождат с извънредно внимание и са изключили коментарната функционалност под информациите си за случая в интернет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР