В Германия бе обявено за продан изключително рядко BMW с

...
В Германия бе обявено за продан изключително рядко BMW с
Коментари Харесай

Продава се легендарно BMW Koenig

В Германия бе оповестено за обмен извънредно рядко BMW с доработки от световноизвестното тунинг студио Koenig Specials. Легендарният модел от средата на 80-те години е създаден в едвам четири броя и се отличава с типичните за Вили Кьониг дизайнерски детайли, употребявани още при плановете му въз основата на Mercedes, Volkswagen, Opel и други.



Колата е основана на топ версията M635CSI и е, оборудвана с 3.4-литров бензинов шестак с мощ от 286 конски сили. През живота си от близо 40 години, съответният образец е минал малко над 139 хиляди километра при три разнообразни притежателя. Настоящият ѝ притежател е подготвен да се раздели с нея за сумата от 69 500 евро или към 139 хиляди лв..



Доработеното BMW се отличава с бодикита си, който включва нови брони, които преливат в изваяните линии на калниците и вратите и не престават до задната част в завършена задница с експресивен спойлер. Джантите също са заменени, с цел да подхождат на стила на колата и по-широките ѝ калници, като на мястото на истинските колела са сложени BBS с огромен ръб и необятни гуми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР