В Гърция отнемат лиценза на заведения и ги затварят за

...
В Гърция отнемат лиценза на заведения и ги затварят за
Коментари Харесай

В Гърция арестуват родители, оставили без надзор децата си на плажа  Полицията е безкомпромисна 

В Гърция лишават лиценза на заведения и ги затварят за укриване на доходи. Арестуват и родители, оставили децата си без контрол на плажа.

Под непоколебим контрол на финансовите управляващи са кафенета и таверни по брега на морето. При неиздаване на касови бонове затварят заведенията неотложно и глобяват притежателите им. При открити нарушавания единствено за ден затвориха няколко заведения на остров Тасос и Халкидики. За всяка платена услуга на плажа наложително е издаване на касова записка, разясняват финансовите инспектори, които ревизират и туристите на шезлонгите до морето.


Полицията е безкомпромисна към родители на деца, оставени без контрол и потърпевши на плажа. 6-годишно дете умря на плаж до Атина през вчерашния ден. След случая родителите бяха арестувани по обвиняване в немарливост с риск за живота на невръстен.

Продължават всекидневно случаите на жертви в морето, като управляващите поучават да не се стои на слънце от обед до късен следобяд, предава БНР.

Днес температурите спаднаха с няколко градуса и са към 40 градуса, само че разлика не се усеща и туристите търсят избавление на плажа овреме сутринта.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР