В ерата на инфлуенсърите и влогърите сме затрупани от видеа

...
В ерата на инфлуенсърите и влогърите сме затрупани от видеа
Коментари Харесай

Дайте на кожата си най-доброто за здрава и сияйна визия

В ерата на инфлуенсърите и влогърите сме затрупани от видеа в обществените мрежи, в които известни дами всекидневно ни показват своите секрети за поддържане на кожата на лицето – научихме се каква би трябвало да е последователността на потребление на продуктите в рутината, какви техники за масаж да използваме, кои артикули да изберем за избран сезон и вид кожа. Но дано бъдем почтени, всичко това можем просто да прочетем някъде. По-интересното в тези видеа е друго – тези известни дами, които нормално сме привикнали да виждаме усърдно гримирани на всемирски събития и фотосесии, ни демонстрират, че под грима кожата на лицето им е безупречно поддържана. И тъкмо това би трябвало да вземем като поука – положителната грижа за кожата на лицето е от основно значение за положителния ни външен тип. Постоянството и верните артикули ще ни оказват помощ да я запазим здрава и млада по-дълго време.

Студът, слънцето, промяната на сезоните, редица нездравословни привички, както и напрегнатото всекидневие способстват за това кожата ни да наподобява с неравномерен и сивкав загар, с тъмни кръгове и обезводнена. За да възвърнем сияйната й форма, е належащо да включим в рутината си артикули с подобаващите дейни съставки.

Biotrade ни оказва помощ в тази грижа с два нови продукта. Ето кои са те:



PURE SKIN ОЗАРЯВАЩ СЕРУМ ВИТАМИН C 15% и ПЕПТИДИ

Този серум залага на усъвършенствана, ултра-мощна и постоянна форма на витамин C: 3-O-ethyl ascorbic acid - постоянна форма, която не се оксидира елементарно и не губи успеваемостта на дейната съставна част. Серумът може да се употребява даже и при по- сензитивна кожа и не води до зачервяване и неспокойствие на кожата. Прониква по-лесно и бързо в кожата. А с цел да бъде подсигурен дългият период на валидност, oзаряващият серум PURE SKIN се предлага в airless опаковка с помпа, в която не прониква въздух, който в допълнение да окисли дейните съставки в него.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР