В ежедневието си прекарваме голяма част в градския транспорт, колата,

...
В ежедневието си прекарваме голяма част в градския транспорт, колата,
Коментари Харесай

Сънищата за превозни средства разкриват тайни копнежи

В всекидневието си прекарваме огромна част в градския превоз, колата, влака и други транспортни средства.

Разбира се, постоянно се случва и да ги виждаме в нощните си видения. Обикновено транспортните средства са знак на просперитета и развиването. И въпреки всичко, защо би трябвало да внимаваме, когато сънуваме разнообразни возила?

Ето няколко известни тълкования на сънищата за транспортни средства.

Сън за кола

Сънят за кола символизира посоката на живота ни и чувствата ни за него. Ако сънувате, че не шофирате добре или колата се движи прекомерно бързо, в действителността сте принудени да живеете на бързи обороти и това ви стресира. Копнеете за отмора и бягство от този пъкъл. Ако сънувате, че карате кола, само че не можете да спрете, интерпретацията е, че нямате цялостен надзор над събитията от действителния свят, или най-малко по този начин се чувствате. Ако жена сънува, че кара кола сама, евентуално е недоволна от връзката си и усеща, че дава повече, в сравнение с получава. Подсъзнателно не се усеща добре като водещата страна в връзките.

Камион в съня

Камионът се свързва с поемането на тежък товар и огромна отговорност. Ако сте деятелен човек, който е привикнал да се нагърбва с доста задания (или събитията са ви принудили да сте такива) и сънувате камион, то подсъзнателно копнеете за отмора. Всички тези задължения ви идват допълнително. Изтощени сте и имате потребност да възстановите силите си.

Сън за транспортен съд

Сънят за транспортен съд демонстрира нуждата на сънуващия от смяна. Той усеща, че му липсва развиване в работата или в персоналните връзки и копнее да поеме към непознати води, където да преоткрие себе си и да изживее нови страсти.

Сън за трен

 Влак насън

Ако сънувате, че бързате за трен, значи все се сравнявате с другите и сте с чувството, че изоставате в живота или работата си. Имате потребност да наваксате, да покажете, че и вие сте като близките, та дори и по-добри от тях. Изпитвате мощна упоритост да блеснете и да получите самопризнание.

Сън за рейс

Този сън демонстрира, че сънуващият копнее за каузи, за които действително е неопитен. Може би е прекомерно млад или има още доста уроци за учене.

Самолет в съня

 Самолет насън

Пътуването със аероплан демонстрира поривите от нови завършения на един свободомислещ дух, който не може да живее в рамки и ограничавания.

Сън за галактически транспортен съд

Ако сте сънували галактически транспортен съд, евентуално сега преживявате нещо доста вълнуващо и извънредно, което до момента не ви се е случвало.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР