В ефира на bTV вицепремиерът и министър на отбраната Красимир

...
В ефира на bTV вицепремиерът и министър на отбраната Красимир
Коментари Харесай

Каракачанов помоли интернет да спре с колажите с "онази торбичка"

В ефира на bTV вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов помоли потребителите в обществените мрежи да спрат да му вършат колажи с торбичка за пазар. Както нормално се случва, мрежата незабавно му отговори... само че не тъкмо по метода, по който евентуално е очаквал. Коментарът му беше по отношение на фрагментите от държавната аудиенция в Съединени американски щати, когато камерата го улови да слиза от самолета с дребен ръчен куфар и облекло, което е много надалеч от визиите за протокол.

Във „ Facebook “ тогава се появиха десетки нови колажи с министъра. Някои консуматори го сравняваха с екскурзиант, дошъл във Вашингтон с нискотарифна самолетна компания. Именно поради това потребителите в обществените мрежи започнаха да инсталират торбичка на хипермаркет върху фотографията му на слизане от самолета.

Шегите продължиха и при визитата на министъра в Египет, като мненията бяха свързани главно с избора му на облекло. В предаването „ Лице в лице “ той съобщи, че не схваща колажите, а ризата я употребява когато върви на военни образования. Допълни, че самичък си я е поръчал, ушил и платил – със лични пари.

По време на предаването той помоли хората да спрат да му вършат колажи, само че те не го послушаха. Каракачанов се появи на фотография в ролята на Джаба от Междузвездни войни, един до друг с Чърчил, на пазар в магазин и във военни окопи. Заради уточнението на Каракачанов, че не желае торбичка от една съответна верига, услужливи консуматори му предложиха ред други разновидности с играчите на нашия пазар на бързооборотни артикули.

И централата на Вътрешна македонска революционна организация не беше пожалена. В действителния живот, най-малко на този стадий, тя е в сигурност - цитираната от потребителите верига по този начин или другояче има релативно огромен обект наоколо и евентуално не би разкрила втори...



 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР