В едни по-лоши времена ще затворят дебели хора в отделна

...
В едни по-лоши времена ще затворят дебели хора в отделна
Коментари Харесай

Сашо Кадиев с поредн гаф в ефир: Този път обиди хората с излишни килограми

" В едни по-лоши времена ще затворят дебели хора в обособена стая и ще ги вършат на гориво ". По този метод се пошегува водещият на " Преди обед " Александър Кадиев с хората с непотребни килограми.

Поводът на репликата му бяха думите на коментатора в предаването - продуцентът Андрей Арнаудов, който сподели, че е намерено биогориво от свинска мехлем. Репликата бе подета от Деси Стоянова, която показа, че научила за хора, които били претегляни преди да се качат на самолетите. Не казвали килограмите им, само че по този метод преценявали какво количество гориво да заредят на машините. Именно тук се включи и Сашко, който провокира неразбиране и учудени погледи измежду коментаторите - Андрей Арнаудов и певицата Ирра. Деси опита да замаже думите на Кадиев, като продължи с друга тематика, само че Сашко по този начин и не се извини за думите си, даже не сподели, че се майтапи.

Това не е първият път, в който водещият скача на " другите ". Веднъж той се извини публично за думите си, с които засегна непривилегировани групи. Това се случи през 2021 година

" Искам да се извиня за думите, с които прочувствено разясних информация, която сервирах неточно в ефир. Неволно засегнах хора, които надълбоко почитам. Хора, с които съм израснал, които са част от най-близкото ми обграждане ", сподели Кадиев.

В писмото, оповестено на уеб страницата Genderland, се показват два образеца за расизъм и един за трансофобия. Такива са думите на водещия: " Как те трансформират лексиката на едно човечество в името на това да обслужваме едни хора, които са решили, че ще вършат карнавал у тях? " и " Ти чувал ли си за афроамерикански стихотворец от висша...от международна големина? ", написа " България Днес ".

В извинението си Кадиев споделя: " Единственият белег на цивилизованост във времето, в което е живеем, е приемливост. Всички ние да бъдем толерантни и разбиращи към ближните. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР