В една такава сложна ситуация синдикатите и бизнесът трябва да

...
В една такава сложна ситуация синдикатите и бизнесът трябва да
Коментари Харесай

Доц. Милен Любенов: Претенциите на бизнеса през последните години са прекалени

" В една такава комплицирана обстановка синдикатите и бизнесът би трябвало да демонстрират взаимност и да водят рационален разговор ".

Това съобщи политологът доцент Милен Любенов пред Bulgaria ON AIR.

" Претенциите на бизнеса през последните години са прекомерни. Бизнесът привикна на дотации и помощи. Не е правилно, че страната се намира в тежка икономическа рецесия. Данните демонстрират рекорден експорт за месец март, покачва се индустриалното производството и към момента има растеж на стопанската система ", добави доцент Любенов.

По думите му един от главните проблеми, който генерира вътрешна неустойчивост в обединението и спад на доверието към държавното управление, се дължи на разнопосочните послания.

" Абсолютна липса на професионализъм е да излизаш с постове и да критикуваш. Когато не си склонен с нещо, което твоят съдружен сътрудник предлага, го изговаряш с него ", посочи той.

" Зад партията над Стефан Янев стои президентът Румен Радев. Президентът през последните месеци съумя да се изпокара с всички политически партии в страната и чакам в кратковременен проект да следим срив в доверието към президента. След тези две служебни държавни управления, той желае от ден на ден да навлиза на територията на изпълнителната власт ", счита политологът доцент Любенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР